De huidige Tozo 3-regeling loopt tot en met 31 maart 2021. Er wordt een nieuwe Tozo-regeling opengesteld: Tozo 4. Deze nieuwe Tozo-regeling loopt van 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021. Dit betekent dat zelfstandig ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis de Tozo-regeling (uitkering levensonderhoud en/of lening bedrijfskapitaal) opnieuw kunnen aanvragen. Dit is ook noodzakelijk als u al eerder gebruik heeft gemaakt van de Tozo-regeling. Kijk voor meer informatie op www.krijgiktozo.nl(externe link).

Tozo 4 aanvragen

U kunt vanaf 1 april 2021 Tozo 4 aanvragen.De link naar de aanvraag is op 1 april beschikbaar. Als gemeente Waddinxveen staan wij in deze moeilijke tijd graag voor u klaar.

Wat is Tozo?

Tozo staat voor 'Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers'. De regeling is voor zelfstandig ondernemers, waaronder zzp’ers. Tozo 4 biedt een aanvullende uitkering voor levensonderhoud als het inkomen door de coronacrisis tot onder het sociaal minimum daalt. En een lening voor bedrijfskapitaal om liquiditeitsproblemen als gevolg van de coronacrisis op te vangen.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 140182 of administratie-uitkeringen@waddinxveen.nl.