logo t suyt

Aan de westelijke rand van Waddinxveen, grenzend aan de landelijk gelegen Plasweg, ligt het plangebied van project ’t Suyt. Wonen in ’t Suyt is wonen tussen het dorpse Waddinxveen en het landschappelijk schoon van de Zuidplaspolder. Groen, water, rust en ruimte vormen hier de ultieme basis voor een landelijke manier van leven, samen met de toekomstige nieuwe bewoners.

 

Kavels

Op deze locatie worden kavels aangeboden om een eigen woning te realiseren. De verkoop van de kavels wordt door de gemeente zelf begeleid. Inmiddels is een groot deel van de kavels verkocht. De contouren van ’t Suyt worden zichtbaar en de wijk krijgt al een eigen karakter, doordat  diverse woningen en voorzieningen zijn gerealiseerd. Zo is onder andere het speeleiland gecreëerd en wordt binnenkort begonnen met de aanleg van de waterplas.

Op de website www.tsuyt.nl leest u meer over het project. U kunt ook contact opnemen met telefoonnummer, 140182.

Woningbouw

In het plangebied ’t Suyt wordt te midden van de vrijekavels het woningbouwproject 'Parc ’t Suythoff' gerealiseerd. Dit project omvat 12 eengezinswoningen. Op de website  www.parcsuythoff.nl leest u meer over dit project.

waterspeeltuin t suyt