De stationsomgeving Waddinxveen Noord is opnieuw ingericht. Dit was nodig om de stationsomgeving meer kwaliteit te geven zodat treinreizigers veilig en comfortabel kunnen reizen. Ook het verbeteren van sociale veiligheid, herkenbaarheid, zichtbaarheid en bereikbaarheid spelen mee bij de nieuwe inrichting. 

Het station heeft onder andere nieuw perronmeubilair, nieuwe verlichting en een nieuw omroepsysteem gekregen. Ook is er door ProRail groot onderhoud aan de perronconstructies uitgevoerd. De hoogte van de perrons is door ProRail aangepast naar een gelijkvloerse instap. De gemeente Waddinxveen heeft het voorplein heringericht. In oktober 2019 is het werk afgerond.

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden van ProRail, op of rond het spoor, dan kunt u contact opnemen met de afdeling publiekszaken van ProRail via tel. 0800-776 72 45.

Heeft u vragen over de werkzaamheden van de gemeente op het stationsplein, dan kunt u contact opnemen met projectleider Cees van Walsem, via tel. 14 0182 of ons contactformulier

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden van ProRail vindt u op de website van ProRail.