Bezoekers startbijeenkomst lokaal sportakkoord

Op 9 september 2019 stond de raadzaal van het gemeentehuis 's avonds in het teken van sport! Diverse sportorganisaties, maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven waren aanwezig om de lokale sport te versterken. De ideeën die bedacht werden, gaat de sportformateur samen met lokale organisaties en instellingen uitwerken tot een sportakkoord voor Waddinxveen.

Intentieverklaring

De sportorganisaties Tang Soo Do, Sportclub Den Edel en SC Antilope gaan in ieder geval actief meewerken aan het sportakkoord. Zij ondertekenden de intentieverklaring tijdens de bijeenkomst. Met de ondertekening van deze verklaring zijn we verzekerd van een bijdrage van € 15.000 vanuit het Rijk. Met dit bedrag wordt de sportformateur ingezet. Ook na het opstellen van het Lokaal Sportakkoord ontvangen we een bijdrage om het akkoord uit te voeren.

Spannend proces

Ondertekening intentieverklaring lokaal sportakkoord

“Het is een spannend proces dat fantastische kansen biedt voor alle sportaanbieders en voor alle andere organisaties en instellingen die belang hebben bij een goed en gevarieerd aanbod van sport en bewegen.” Aldus Hannie van der Wal (wethouder sport) en Jan Janssens (sportformateur).

Meedenken?

Was u er niet bij, maar wilt u wel meedenken? Mail dan met de sportformateur: sportformateur@sportakkoord-waddinxveen.nl.