Samen met één van de eerste kopers, aannemer Banbouw en ontwikkelaar MRP heeft wethouder Kortleven  de eerste stenen van nieuwbouwproject ’t Gouwe gelegd.

‘t Gouwe bestaat uit 23 woningen

En deze zijn allemaal verkocht. De woningen liggen met de voorkant aan het Spoorpad, hebben een gezamenlijke daktuin en zijn aardgasloos. Kijk voor meer informatie over het project en de woningen op www.tgouwe.nl(externe link).

Leefbaarheid en diversiteit belangrijke woonpijlers

Martijn Kortleven, wethouder  Ruimtelijke Ontwikkeling: “Waddinxveen is een mooi, groen en goed bereikbaar dorp in het Groene Hart. Leefbaarheid en diversiteit zijn belangrijke woonpijlers voor de gemeente Waddinxveen. Het nieuwbouwproject ’t Gouwe is belangrijk voor de  realisatie van een plezierige leefomgeving aan het Gouweplein.”  

Bijzonder moment voor ontwikkelaar

Paul Trip, algemeen Directeur MRP: “Het heeft lang geduurd voordat de plannen voor de laatste fases van het winkelcentrum konden worden gerealiseerd. MRP heeft het initiatief genomen om de laatste twee onderdelen op te pakken. Wij zijn verheugd dat het eerste nieuwbouwproject ’t Gouwe zo wordt gewaardeerd en in korte tijd is verkocht. Het is dan ook een bijzonder moment dat we met de gemeente Waddinxveen en onze partners Rezidenz en BanBouw met de bouw kunnen starten.”