Dinsdag 13 september start in Waddinxveen het programma Doortrappen. We willen dat ouderen niet afstappen, maar doortrappen! Als groeiend dorp in het Groene Hart vinden we veilig, gezond en plezierig fietsen heel belangrijk. Daarom organiseren wij samen met ROV Zuid-Holland, Veilig Verkeer Nederland, Wielaard Fietsen, Fysiotherapie Groene Hart en Bar Eetcafé The Point 2 informatieve en actieve bijeenkomsten in september.

Programma dinsdag 13 september van 10:00 tot 15:00 uur

Dit jaar doet Waddinxveen voor het eerst mee. Tijdens deze eerste bijeenkomst geven we uitleg over het programma Doortrappen. Ook krijgt u praktische tips om langer fit en veilig te blijven fietsen en checkt een fietsenmaker uw fiets. Na de lunch gaat u op pad voor een korte fietstocht. Deelnemers nemen hun eigen fiets mee met ondersteuning. Heeft u geen fiets met ondersteuning en wilt u toch aan het programma meedoen? Neem dan contact op met Ad Both via adboth@planet.nl of via telefoonnummer 0182-61 57 77 (na 18:00 uur).

Wethouder Femke Vleij geeft om 13:30 uur het startsein voor de fietstocht. Bij terugkomst is er tijd om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Programma dinsdag 20 september

Onder begeleiding van een fysiotherapeut doet u fietsoefeningen. Tijden volgen nog.

Wilt u meedoen?

De kosten voor de 2 bijeenkomsten samen zijn €8,-. Dit is inclusief koffie, thee en de lunch op dinsdag 13 september. Aanmelden kan bij Ad Both via adboth@planet.nl of via telefoonnummer (0182) 61 57 77 (na 18:00 uur). Zet in de mail uw naam, leeftijd en telefoonnummer. Na aanmelding krijgt u meer informatie over het programma. Meld u snel aan, want er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.