Van 29 september tot en met 6 oktober wordt Waddinxveen actief tegen Eenzaamheid. In onder andere het SK-Lab, gemeentehuis en Cultuurhuys de Kroon zijn verschillende culturele-, kunst-, en sportactiviteiten te doen en te bezoeken. Maar er is plek voor meer activiteiten. Organiseert u ook een activiteit voor Waddinxveen? Of heeft u een leuk idee maar weet u niet hoe? Laat het weten via www.waddinxveentegeneenzaamheid.nl(externe link). Aanmelden kan tot 20 september.

Voor het organiseren van activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid is geld beschikbaar vanuit het Preventieakkoord. Uw activiteit komt ook op het programma te staan, zodat iedereen weet wat en wanneer u organiseert. 


Houd 29 september tot en met 6 oktober alvast vrij

U bent van harte welkom om tijdens de Week tegen Eenzaamheid mee te doen aan de activiteiten. Het programma van de week volgt in september op www.waddinxveentegeneenzaamheid.nl(externe link).

Stel uw vragen gerust

Dat kan bij Preventieregisseur Ellen de Roos: e.deroos@waddinxveen.nl of Cultuurmakelaar Lieneke Huiberts: l.huiberts@waddinxveen.nl.