Oktober is in Waddinxveen dé maand van het meedenken. Vanwege het coronavirus organiseren we in 2020 de Online Oktober Participatiemaand.

Denkt u mee?

Wat vindt u van de communicatie van de gemeente? Hoe denkt u over onze service? Wat vindt u ervan dat participatie steeds vaker digitaal gebeurt? Op welke manier kan de leefbaarheid van uw buurt verbeteren? Wat zijn voor u redenen om uw huis duurzamer te maken? En hoe tevreden bent u over de afhandeling van meldingen in de openbare ruimte?

Download de app Waddinxveen Denkt Mee en vul de vragenlijst in

Wij zijn benieuwd naar uw antwoord op die vragen. Volg het voorbeeld van 2.600 anderen en download de app Waddinxveen Denkt Mee in de App Store of Google Play en vul de vragenlijst in.

Wilt u niet via de app Waddinxveen Denkt Mee reageren?

Vul de vragenlijst in

Oktober participatiemaand niet meer op de markt

Om de risico’s op besmettingen te beperken en de strengere maatregelen op te volgen, staan wij niet meer op de vrijdagmarkt in oktober. Participatie vinden wij nog steeds belangrijk. Daarom horen wij graag uw mening via de app Waddinxveen Denkt Mee. Wilt u graag meedenken maar liever niet via de app? Wij sturen de papieren vragenlijst dan naar u toe. Neemt u hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 14 0182. De vragenlijst vindt u deze maand ook in de krant.