Ook dit jaar staat de maand oktober in Waddinxveen in het teken van samenlevingsparticipatie. Net als voorgaande jaren vragen wij aan onze inwoners om samen met ons na te denken over een aantal belangrijke onderwerpen. Vanwege het coronavirus krijgt de oktober participatiemaand vooral online vorm via de app Waddinxveen Denkt Mee.

Denkt u mee?

Zo willen we graag weten hoe u de afhandeling van de meldingen over de openbare ruimte ervaart. Ook zijn we benieuwd of het een goede ontwikkeling is dat het meedenken over onderwerpen steeds vaker digitaal plaatsvindt. Andere thema’s waarop u kunt reageren zijn duurzaamheid, leefbaarheid en de communicatie en dienstverlening van de gemeente.

Burgemeester Nieuwenhuis: “Samen met inwoners nadenken over allerlei onderwerpen staat bij de gemeente Waddinxveen hoog in het vaandel. Ik vind het een mooie ontwikkeling dat we dat in coronatijd digitaal kunnen doen. Tegelijk hebben we oog voor inwoners die geen smartphone of internet hebben. Zij kunnen hun mening geven via de vragenlijst die in het Hart van Holland van 7 oktober heeft gestaan. Wat mij betreft doen zoveel mogelijk inwoners mee.”

Download de app Waddinxveen Denkt Mee

De app Waddinxveen Denkt Mee is te downloaden in de App Store(externe link) en Google Play(externe link). De vragenlijst is beschikbaar tot en met 31 oktober. Kijk voor meer informatie op de pagina Online Oktober Participatiemaand.