Op maandag 26 september kunt u tussen 17:00 uur en 19:00 uur een kijkje nemen in de tennishal. De afgelopen weken is de tennishal ingericht als opvanglocatie. Voordat de vluchtelingen hun intrek nemen, krijgt u de kans om te kijken hoe de opvang eruitziet. De gemeente verzorgt daarbij korte groepsrondleidingen.

In de tennishal worden maximaal 150 vluchtelingen opgevangen

De groep bestaat uit gezinnen: vaders, moeders en kinderen. Op 28 september komen de eerste vluchtelingen aan in Waddinxveen. Omdat de opvanglocaties in de gemeenten waar de vluchtelingen nu verblijven voor 1 oktober leeg moeten zijn, vindt de verhuizing eind september plaats. De opvang in de tennishal duurt tot eind december, met een mogelijke uitloop tot begin maart 2023.

Op www.waddinxveen.nl/vluchtelingen vindt u alle belangrijke informatie over de opvang

Hier vindt u het actuele nieuws en de meest gestelde vragen met antwoorden. Verder kunt u ook de twee informatiebijeenkomsten van 6 en 8 september terugkijken. Ook kunt u zich hier of via de website van Vrijwilligerswerk Waddinxveen aanmelden als vrijwilliger. Hebt u toch nog een vraag? Stel deze dan per email via vluchtelingen@waddinxveen.nl