De provincie Zuid-Holland voert van zaterdag 4 september tot en met zondag 3 oktober 2021 groot onderhoud uit aan de N207 tussen Waddinxveen en Boskoop. De N207 is tijdens de werkzaamheden afgesloten tussen tankstation TinQ in Waddinxveen en de tunnel in Boskoop. Het verkeer wordt omgeleid. Na de werkzaamheden gaat de weg weer jaren mee en wordt de weg veiliger.

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de werkzaamheden voert de provincie Zuid-Holland verschillende maatregelen uit om de weg veiliger te maken. Zo wordt onder andere de hoofdrijbaan en het fietspad opnieuw geasfalteerd en de vangrail wordt vervangen door een houten vangrail. Verder worden ook de borden langs de N207 vernieuwd en wordt de invoegstrook vanuit Boskoop opnieuw ingericht.

Omleiding

Van zaterdag 4 september 06.00 uur tot en met zondag 3 oktober 22.00 uur is de weg tussen de TinQ in Waddinxveen en de tunnel in Boskoop afgesloten voor autoverkeer. De rest van de N207 blijft open. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de A12, N11, N209 en/of N455. In Waddinxveen en Boskoop kan verkeer ook over de hefbruggen. De omleidingen staan langs de weg aangegeven met gele borden. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden.

Meer informatie over de werkzaamheden staat op de website van de provincie(externe link)