Mulder Mode, Melkveebedrijf Oostdam en Vergeer Holland werden, tijdens de livestream vanuit de Goudse Schouwburg, uitgeroepen tot de winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland. 


Mulder Mode winnaar categorie Detailhandel & Horeca
Mulder Mode uit Waddinxveen werd de winnaar in de categorie Detailhandel & Horeca. Zij namen het op tegen David’s Gelato uit Gouda en De Zoete Inval uit Bodegraven. 
De jury beschreef Mulder Mode als dé plek in Waddinxveen voor dames- en herenmode. Volgens de jury kenmerkt het ondernemerschap van broer John en zus Marion zich door durf.

Markus & Markus stroopwafels streed mee in de categorie MKB
In de categorie MKB streed Markus & Markus stroopwafels samen met Domera uit Gouda en Melkveebedrijf Oostdam om de titel. Uiteindelijk mocht Melkveebedrijf Oostdam zich Midden-Holland ondernemer 2022 noemen in deze categorie. Volgens de jury gaan duurzaamheid, innovatie en liefde voor het dier bij Melkveebedrijf Oostdam hand in hand. Ook Markus & Markus en Domera kregen lovende woorden van de jury. 

LC Packaging was genomineerd in de categorie Grootzakelijk
LC Packaging was genomineerd in de categorie Grootzakelijk, maar Vergeer Holland uit Reeuwijk werd de winnaar.  In deze categorie was ook RetourMatras uit Bodegraven genomineerd. De jury vond Vergeer Holland staan voor een organisatie die goed samenwerkt met andere partijen. Ook kopen en verkopen zij in met minimale gevolgen voor mens, dier en milieu. Een bedrijf dat kan, wil en vooroploopt bij het voldoen aan de steeds strengere voorwaarden die aan de industrie worden gesteld. Over RetourMatras schreef de jury “Werkgelegenheid creëren en maatschappelijke problemen oplossen is lang niet voor iedereen weggelegd. Meedenken in het tekort aan grondstoffen, afval zien als grondstof en vooral doorpakken dat is waar Chico en Nanne met hun RetourMatras voor staan.”  En over en LC Packaging:
“LC Packaging is niet alleen een bedrijf dat zorg draagt voor een mooie en duurzame verpakking. Het is een bedrijf met inhoud, als het gaat om continuïteit, toekomstgerichtheid en duurzaamheid.”