Woensdag 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Wilt u weten hoe de zes partijen in Waddinxveen denken over diverse thema’s voor wat betreft de toekomst van onze woonplaats, bezoek dan de dertiende editie van het vierjaarlijkse Grote Lijsttrekkersdebat. Dit keer vindt het debat plaats in de raadzaal van het gemeentehuis op maandagavond 7 maart om 20:00 uur.  

Zes lijsttrekkers gaan met elkaar in debat

Jannes Berghout (PCW), Femke Vleij (VVD), Bastienne Prins-van den Boomgaard (CDA), Juliette Brandenburg-Verwer (D66), Sylvia Vink (Weerbaar Waddinxveen) en Nikki ten Zijthoff (PvdA/GroenLinks) gaan met elkaar in debat over het te voeren beleid in onze gemeente voor de komende vier jaar.

Voor deze editie is journalist Bert Woudenberg de debatleider

Hij begon met deze reeks lijsttrekkersdebatten in 1974, vaak en net als nu in samenwerking met de gemeente Waddinxveen en de lokale omroep RTW FM.

Kinderburgemeester Linn Boogaard stelt ook vragen aan de lijsttrekkers

Dit is nog niet eerder gebeurd. Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis opent het debat.

Bent u bij het debat aanwezig?

Dankzij een versoepeling van de coronaregels kan het debat net als eerder weer met publiek plaats vinden. Zodra de raadzaal volledig is bezet kunnen we geen bezoekers meer toelaten. Wilt u het debat dus bijwonen? Wees dan op tijd!  

Het debat is online live te volgen

Om iedereen die dat wil toch het debat te laten volgen, zendt de gemeente het debat rechtstreeks uit via www.waddinxveen.nl/vergadering(externe link). Later terugkijken kan ook. Ook RTW FM zendt het debat live uit via hun website.