Geschikt personeel binnenhalen of slimme stagiairs scoren?  

Heeft u een bedrijf en heeft u mensen nodig? Wilt u de lege plekken in uw  organisatie opvullen? Kunt u wel een stagiair gebruiken? Doe dan mee aan KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN 2020. Een actieweek in een groot aantal gemeenten bij u in de regio waarin bedrijven hun deuren openzetten en mogelijke gemotiveerde medewerkers op bedrijfsbezoek gaan. Doe ook mee en reserveer maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020 in uw agenda.  

Meedoen is makkelijk

KOM BINNEN BIJ BEDRIJVENis dé kans om in contact te komen met gemotiveerde medewerkers. Meedoen is heel makkelijk voor werkgevers en stagebedrijven. Meld u aan op kombinnenbijbedrijven.nl en verder gaat het bijna vanzelf. Uw bedrijfslogo komt op de website terecht. Dat betekent gratis publiciteit voor u én de doelgroep kan u vinden. Vanzelfsprekend krijgt u hulp en tips om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden zich bij u gaan aanmelden. Zodat u ze tussen maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart 2020 met open armen kunt ontvangen.

KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN wordt nu al voor de zesde keer georganiseerd in gemeentes in het Groene Hart. In 2019 ontvingen meer dan 300 bedrijven in de regio meer dan 1700 geïnteresseerde binnenkijkers. Tientallen binnenkijkers vonden een nieuwe baan of stage. Een succesvol project dus.

Logo Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

Logo Groene Hart werkt