Op de kruising Sniepweg/Kastanjelaan ligt tussen de woningen een veldje dat voornamelijk bestaat uit verharding en een jeu de boulesbaan.  Het veldje wordt als saai ervaren en mede gezien de ambitie voor meer groen in Waddinxveen is besloten om te kijken of er op dit veldje meer groen kan worden aangebracht.

Landschapsarchitect Wijnand Bouw van Bosch en Slabbers heeft vier ontwerpen gemaakt van het terrein. Omdat wij inwoners bij de herinrichting willen betrekken, vroegen wij de bewoners een keuze te maken uit één van de vier ontwerpen.

Dit is gedaan met een inloopavond en enquête.

Inmiddels hebben de bewoners een keuze gemaakt tussen de inrichtingsopties. De meeste bewoners hebben gekozen voor optie D, een organisch model zonder jeu-de-boulesbaan. Naar aanleiding van de input die de gemeente heeft ontvangen tijdens de inloopavond voor bewoners op 1 juli 2019 wordt een definitief ontwerp gemaakt.
Het definitief ontwerp wordt gepubliceerd op deze pagina.

Planning

De werkzaamheden worden tijdens het plantseizoen in het derde kwartaal van 2019 uitgevoerd. De aanwonenden ontvangen voor uitvoering een brief waarin de exacte planning wordt opgenomen.