Sportoverzicht / Sport Strippenkaart

Home > Inwoners > Sport in Waddinxveen > Sportoverzicht / Sport Strippenkaart

Sportoverzicht / Sport Strippenkaart

Dit item is gearchiveerd op 03-07-2017

Kent u dat dilemma: je wilt wel sporten of bewegen, alleen weet je niet goed welke sport het best bij je past. De strippenkaart biedt de mogelijkheid om proeflessen of trainingen te volgen bij verschillende sportverenigingen in Waddinxveen. Bent u graag buiten of liever in een hal? Alles is mogelijk.

Het doel van dit initiatief is inwoners van Waddinxveen de gelegenheid te bieden mee te doen, een sport uit te zoeken waar ze plezier aan beleven, vitaal bij te blijven en te laten zien dat (samen) sporten en bewegen gezond is

Brigitte Leferink                                   
Wethouder sport                                                         
Brigitte  Leferink
 

Op deze pagina staan alle deelnemende sportaanbieders en sporten. Bij deze aanbieders kan gebruik gemaakt worden van de Sport Strippenkaart. Heb je nog geen Sport Strippenkaart?

Je kan hier klikken om de Sport Strippenkaart te downloaden en te printen. Of haal de Sport Strippenkaart in het gemeentehuis.

Iedereen kan gebruik maken van de Sport Strippenkaart. De Sport Strippenkaart is geldig van 17 september 2016 tot 1 juli 2017. Kies een sport uit en neem contact op om te bepalen wanneer je kunt gaan sporten. Bij sommige aanbieders kun je meer keer gratis meedoen. Je hebt nu de mogelijkheid om kennis te maken met wel vier verschillende sporten.

*Eén strip staat voor één keer gratis sporten. Er hoeft nooit meer dan één strip per keer ingeleverd te worden. Met de Sport Strippenkaart kan iedereen dus vier keer gratis sporten.

Alle sporten op een rij:
Aikido | Atletiek | Badminton | Basketball | Bootcamp  | Fitness en Sqash  | Gymnastiek |  Handbal | Hockey | Jeu de Boules | Jeugdfitness  | Jiu Jitsu  | Judo | Korfbal | Seniorensport | Seniorenfit | Taekwondo/Bosken | Tang Soo Do | Tafeltennis | Tennis |  Voetbal | Walking voetbal | Yoga | Zwemmen en waterpolo

Aikido

Aikido is een moderne krijgskunst met als doel jezelf te veranderen tot een beter mens. De redenering van de grondlegger van aikido, O-sensei Morihei Ueshiba, was dat er slechts één gevecht bestaat dat de moeite waard is om gevochten te worden, namelijk het gevecht met jezelf.

Aikido is toegankelijk voor iedereen ongeacht leeftijd, geslacht of conditie! Mannen en vrouwen van elke leeftijd beoefenen aikido met elkaar. Het verschil in ervaring en de diversiteit maakt dat er van elkaar geleerd kan worden. De technieken in aikido zijn soepel en bestaan uit spiraalvormige bewegingen. Omdat aikido een krijgskunst is, is het essentieel dat de lessen in een veilige omgeving en vaste structuur plaatsvinden. Onze dojo is zo’n plek waar je wekelijks aan aikidolessen kunt deelnemen.

Aikido School Kinonagare 

Driemaal gratis proeflessen

Leeftijd: 12-60

Locatie: gymzaal van het Coenecoop College te Waddinxveen, Dreef

Website: www.aikidowaddinxveen.nl

Contactpersoon: Theun Jelsma

Telefoon: 06-24267578 

Email: dojo@kinonagare.nl

Atletiek

Atletiek- en Sportief Wandelvereniging SC Antilope beschikt over een mooie accommodatie waar je op verantwoorde wijze en onder deskundige leiding kunt werken aan je prestaties en een goede conditie. Daarnaast wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van het naastgelegen Gouwebos. Onze vereniging biedt sportmogelijkheden aan voor jong en oud, op ieder niveau van beginner tot geoefend atleet. De hoeveelheid trainingen of de intensiteit van de trainingen verschilt per persoon, maar iedereen krijgt de kans op zijn of haar niveau de trainingen te doen. Bij de jeugd besteden we veel aandacht aan diverse onderdelen van de atletiek zoals hardlopen, horden, hoogspringen, verspringen, discus- en speerwerpen. Voor de senioren ligt het accent meer op het hardlopen en het Sportief Wandelen.

Sportclub Antilope

4 maal gratis lessen; trainingstijden: https://www.scantilope.nl/pages/31/Trainingstijden/

Leeftijd: 7-99

Locatie: Alberdingk Thijmlaan 2, 2741 AA  Waddinxveen

Website: https://www.scantilope.nl

Contact: Andi Fenyvesi tel. 0182-632056 email: secretariaat@scantilope.nl

Badminton

Badminton is de snelste racketsport in de wereld en kan op alle niveaus worden beoefend. Jong en oud beleven plezier aan deze indoor sport. Het wordt gespeeld met een racket en een nylon of echte veren shuttle. Het kan 1-tegen-1 (single) worden gespeeld, maar ook 2-tegen-2 (dubbel). Een prima sport om conditioneel in vorm te blijven, om de coördinatie te bevorderen en leuke nieuwe mensen te ontmoeten!
 

Badmintonclub Invictus 
4 maal gratis lessen indien de eerste deelname plaatsvindt tijdens de Nationale Sportweek!

Anders: driemaal gratis sporten

Leeftijd: 6-99

Locatie: Sporthal de Duikelaar & Sporthal de Dreef

Website: www.invictusbc.nl

Contact: Michael van den Oord email: secretaris@invictusbc.nl

Basketball

Basketball is een teamsport, al kent de sport vele sterren, m.n. in de NBA. Deze balsport vraagt veel van de speler: balvaardigheid, springen, rennen, verdedigen, aanvallen, samenspel en inzicht. Op een vrij klein veld proberen twee teams van vijf spelers zo veel mogelijk te scoren, maar ze proberen ook het andere team, zonder contact, het scoren te beletten. "Balhandigheid" is een must.

Bouncers Basketball
Is een Gouds-Waddinxveense club.

in W'veen tweemaal gratis  meetrainen in jouw leeftijdsgroep.

Leeftijd: 6-60 jaar.

Locatie: Duikelaar (Zuidplaslaan 550)

website: www.bouncersbasketball.nl

facebook: https://www.facebook.com/BouncersBasketball/

twitter: @bouncersbball

Contact: Rebecca de Rijke, tel 06-28343617, email: secretaris@bouncersbasketball.nl

Bootcamp

Bootcamp Waddinxveen is dé plek om te werken aan je sportieve doelen! De lessen worden door diverse trainers gegeven en zullen je blijven motiveren! Ons doel is om jouw persoonlijke (sport) doelen te behalen. Of het je nu gaat om je conditie op te bouwen, verder te optimaliseren of om af te vallen. We kijken graag mee naar alle mogelijkheden!

De Bootcamp start vanaf Staringlaan 17E in Waddinxveen. De locatie van budocentrum het groene hart, naast Markus stroopwafels. De maximale groepsgrootte is 14 personen, zodat we de persoonlijke aandacht kunnen blijven garanderen! De lessen zijn op dinsdag en donderdag om 19:30 en op zondag om 10:30. Speciaal voor de nationale sportweek is een introductie les op donderdag 22 september om 19:30. Graag van te voren aanmelden via de mail of per telefoon. Hopelijk tot dan!!!https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13327536_1133672510027494_4564253890967138428_n.jpg?oh=6dc60100f28cca03eb49356644e34864&oe=5882461F

Bootcamp Waddinxveen

1 gratis proefles; speciale introductie les op donderdag 22 september om 19:30

Leeftijd: 18-99

Locatie: Staringlaan 17E,

Website: www.facebook.nl/bootcampwaddinxveen

Contactpersoon: Stefan Pellekooren

Telefoon: 06-41857364

Email: spdiensten@gmail.com

Curves

30 minuten fitness voor vrouwen

Curves Waddinxveen biedt een combinatie van krachttraining en cardio speciaal voor vrouwen. Wanneer je 2 tot 3 keer per week 30 minuten traint bij Curves, worden spieren sterker, verbetert je conditie en verlies je - bij een normaal eetpatroon - ook gewicht. Er staat altijd een trainer in de cirkel, om de leden te begeleiden en te motiveren. Zo worden blessures voorkomen en haal je zeker snel je fitnessdoelstelling.

Het ledenbestand is heel gevarieerd, van jong tot oud en van fanatieke sporters tot vrouwen die gewoon lekker in beweging willen zijn. Doordat iedereen op haar eigen niveau kan sporten, speelt leeftijd geen rol. Het is bovendien geschikt voor mensen met een chronische aandoening of ziekte. Voor leden die af willen vallen of om gezondheidsredenen vragen hebben over voeding, heeft Curves een voedingsdeskundige in huis.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of steviger in je vel wil zitten, het kan allemaal in het Curves circuit! Kom dus gerust een keer kijken in onze gezellige sportclub.

Curves Waddinxveen

gratis een week trainen. Zo kunt u zelf ervaren of Curves bij u past.

Leeftijd: 15-99

Locatie: Curves Waddinxveen, Kerkweg-Oost 151D, 2741 HC WADDINXVEEN

Website: www.curveswaddinxveen.nl

Contactpersoon Alex van Kesteren

Telefoon:  0182 - 61 52 98

Email: waddinxveen@curves.nl

Facebook: www.facebook.com/CurvesWaddinxveen

Dansen

Mogelijkheid om dansstijlen te volgen als kinderdans, klassiek ballet, modern ballet, moderne dans, jazzdans, streetdance, hiphop en zumba-shape. Voor iedereen is de mogelijkheid om binnen te stappen, voor iedereen is wel de juiste les te vinden.

Studio Da Danza

Leeftijd: 3 – 99

Locatie: Studio Da Danza, Van Mecklenburg Schwerinlaan 1,2741 CW  Waddinxveen

Website: www.studiodadanza.nl

Facebook: www.facebook.com/studiodadanza.nl

Contact: 0182 – 616563

e-mail                   info@studiodadanza.nl    

Fitness, groepslessen en squash

Gratis proefweek: www.denedel.nl/kennismaken/gratis-proefweek-fitness

Sporten binnen een uitgebreid sportcentrum heeft vele voordelen. Zo kan er gebruikt maken van heel veel verschillende faciliteiten onder één dak en kan er zomer en winter doorgesport worden. Uiteraard onder professionele begeleiding met aandacht voor mensen die beginnen met opbouwen van conditie. Met meer dan 100 groepslessen per week en gebruik van sauna en squashbanen is er altijd een sport te vinden die bij je past en vol te houden is met zoveel keuze. Welkom!

Jongeren en volwassen van 16 jaar en ouder mogen van ons gehele aanbod gebruik maken.
Zie www.denedel.nl/groepslessen/groepslessen-aanbod

Locatie: Den Edel Sport, Sniepweg 13h, 2742 AR WADDINXVEEN

Leeftijd: 16 t/m 99 jaar

Tel: 0182 613659

Facebook: www.facebook.com/DenEdelSport

E-mail: info@denedel.nl       

Internet: www.denedel.nl

Gymnastiek

Voor iedereen die ooit geturnd heeft of altijd al, of weer, een handstand, koprol of radslag wil doen. Het niveau is onbelangrijk. Of lekker dans en swingen op muziek en plezier hebben. Zowel voor jongens, meisjes, mannen als vrouwen! Kom kijken en neem voor de zekerheid je sportspullen mee! We doen aan Turnen, Trampoline Springen, Dansen – Streetdance – Hip Hop, Twirlen en Baltiek.

Gymnastiekvereniging T.O.O.S.

Iedere nieuwe sporter mag twee gratis proeflessen volgen. Ze hoeven zich niet van te voren aan te melden maar kunnen gewoon naar de les toegaan. Let op: sommige lessen hebben een wachtlijst, dit staat duidelijk in ons rooster, en vallen buiten de actie.

Leeftijd: 4-99 jaar

Locatie; TOOS Plaza, Staringlaan 18 – 2741 GC  Waddinxveen

Website: www.tooswaddinxveen.nl

Facebook: @TOOSWaddinxveen

Twitter: @TOOSWaddinxveen

Contact: Willem Jan Kerkhoven tel: 0182-613839 email: info@tooswaddinxveen.nl

Of Anja Vergeer  tel:  0182-640277 email: info@tooswaddinxveen.nl

Handbal

Handbal is een snelle en dynamische sport die gespeeld wordt in een teamverband van 7 spelers. Het spel is gericht op een samenwerking tussen spelers door het creëren van doelkansen en daar optimaal van te benutten. Door de verschillende aanvals- en verdedigingstechnieken is elke wedstrijd anders.

Handbalvereniging Rowah, gevestigd.

Er mag een periode van 1,5 maand of een aantal van 12 trainingen op proef meegedaan worden

Leeftijd: 4-99

Locatie: Sniepweg 13k, 2742AR Waddinxveen

Website: www.rowah.nl

Contact: Anke Plat-Benjamins  tel. 06 12689938 en email: rowah@handbal.nl

Hockey

Hockey is een gezellige (technische) sport die in recreatief verband en in wedstrijdverband gespeeld kan worden. Ook oudere jongeren en volwassen kunnen nog prima komen hockeyen!

Hockey Club Waddinxveen

Tweemaal gratis les.  Hockey is een sport waarbij je niet zo maar kan aansluiten bij de training. Indien men gebruik wil maken van twee proeftrainingen bij HCW, graag vooraf aanmelden

Leeftijd: 4-75

Locatie: Sniepweg 13c, Waddinxveen

Website: www.hcwaddinxveen.nl

Contact: via hockeycommissie@hcwaddinxveen.nl Afhankelijk van de leeftijd zal een commissielid van HCW contact opnemen. Ook voor eventuele vragen kan dit e-mail adres worden gebruikt.

Jeu de Boules

Vaak spreekt men over ‘jeu de boules’ als men petanque bedoelt. Jeu de boules kan je vertalen als  balspel. Jeu de boules sporten werpt men met ijzeren ballen en het doel is een kleiner balletje, dat eerst wordt  uitgegooid en dus geen vaste plaats heeft. Dat balletje heet but (Frans voor: doel)

Jeu de Boulesvereniging Waddinxveen

Speeldagen: maandag- en donderdagmiddag vanaf 14.00 uur

Leeftijd: 20-99

Locatie: Alberdingk Thijmlaan 2A 2741 AA Waddinxveen tel: 06 - 1742 6912 (bezoek- en postadres)

Website: www.jdbwaddinxveen.nl

Contact: Wim van Bockom Maas (voorzitter) tel.  0182 - 615 875

Jeugdfitness

Gratis proefweek: www.denedel.nl/kennismaken/gratis-proefweek-fitness

Jeugd Fitness bestaat uit een half uur trainen met een schema en een functionele groepstraining van een half uur. Onder begeleiding van een gediplomeerd Fitness Coach wordt jou stap voor stap geleerd hoe jij effectief in het fitness kunt trainen.

Zie: www.denedel.nl/jeugdaanbod
Locatie: Den Edel Sport, Sniepweg 13 h, 2742 AR WADDINXVEEN

Leeftijd: 12 t/m 15 jaar

Tijdstip: Maandag t/m vrijdag van 17:00 - 18:00 uur

Tel: 0182 613659

Facebook: www.facebook.com/DenEdelSport

E-mail: info@denedel.nl       

Internet: www.denedel.nl

Jiu Jitsu

Wij zijn een gezellige sportschool met locaties in Waddinxveen en Boskoop. Wij geven Jiu Jitsu lessen aan jong en oud. Voor onze jeugdleden vinden we het vooral belangrijk dat ze plezier krijgen in sporten in het algemeen en Jiu Jitsu in het bijzonder. Jiu Jitsu is erg goed voor het zelfvertrouwen van kinderen en omdat het een contactsport is leren we de kinderen ook om respectvol met elkaar om te gaan. We geven ze dit op de mat mee en verwachten dat ze dit ook buiten de sportschool tot uiting brengen.
 

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1914201_1671818573070608_2280753223161830236_n.jpg?oh=8e703e36fa3ed1388b1c17e72ffe7fb7&oe=587E5A90

Ook voor onze oudere leden hebben we heel veel te bieden. Dit danken we natuurlijk ook aan het Jiu Jitsu zelf, deze sport kun je namelijk op vele manieren beoefenen. Wil je graag effectieve zelfverdediging leren waar je op straat wat aan hebt dan kun je bij ons terecht. Wil je graag een breed arsenaal aan mooie martial art technieken leren dan zal je zeker veel plezier aan het Jiu Jitsu gaan beleven. Maar ook als je gewoon een uurtje lekker wilt bewegen of aan een fysiek uitdagende wedstrijdsport mee wilt doen ben je bij ons aan het goede adres.

4 gratis proeflessen

Leeftijd: 6-99

Locatie: Staringlaan 17E,

Website: www.budocentrumhetgroenehart.nl

Contactpersoon: Stefan Pellekooren

Telefoon: 06-41857364

Email: stefan@budocentrumhetgroenehart.nl

Judo

Judo

Gratis proefles judo met aansluitend een proefmaand als uw kind dat wilt.
Judo is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst.  Het woord betekent 'zachte weg'. Judo levert  een belangrijke bijdrage aan de sociale en motorische ontwikkeling van je lichaam.

Zie: www.denedel.nl/judo
Locatie: Den Edel Sport, Sniepweg 13 h, 2742 AR WADDINXVEEN

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar

Tijdstip: Op dinsdag, woensdag en zaterdag zie www.denedel.nl/nl/groepslessen/lesrooster

Tel: 0182 613659

Facebook: www.facebook.com/DenEdelSport

E-mail: info@denedel.nl       

Internet: www.denedel.nl

Korfbal

Korfbal is een van oorsprong Nederlandse sport, en wordt gespeeld door gemengde teams (jongens/meisjes - mannen/vrouwen). 

Korfbalvereniging Korbis

Proefles: Drie keer gratis mee trainen. Daarna kan men lid worden van de vereniging. 

Locatie: Sportpark de Sniep (naast den Edel), Sniepweg 13-I.

Leeftijd: 4-60 jaar

Website: www.korbis.nl

Facebook: www.facebook.com/Korbis.Waddinxveen

Contact: tel: 06-36198860 email: info@korbis.nl of aanmelden@korbis.nl

SeniorenFit

Gratis proefweek: www.denedel.nl/kennismaken/gratis-proefweek-fitness

SeniorenFit is een training van een uur op muziek. We werken in groepsverband aan een goede conditie en een goede spierfunctie. Daarnaast werken we ook aan een stukje lenigheid en soepelheid van de spieren. Hierbij gebruiken we verschillende losse fitness materialen.

Zie: /www.denedel.nl/groepslessen/groepslessen-aanbod
Locatie: Den Edel Sport, Sniepweg 13 h, 2742 AR WADDINXVEEN

Leeftijd: 55 t/m 99 jaar

Tijdstip: Op maandag en donderdag van 11:00 - 12:00 uur

Tel: 0182 613659

Facebook: www.facebook.com/DenEdelSport

E-mail: info@denedel.nl       

Internet: www.denedel.nl

Seniorensport

Met aandacht voor leeftijd en conditie kan er bij Palet Welzijn aan diverse beweegactiviteiten worden meegedaan. Van Yoga tot Line dance, van “”plezier in bewegen “tot  internationaal dansen . Van gymnastiek tot Walking Football. Om u goed te oriënteren mag u aan alle activiteiten een keer gratis deelnemen. Neem gerust contact op om u te laten adviseren

Leeftijd: 55 plus 

Locatie Anne Frankcentrum , Jan van Bijnenpad 1 of in wijkgebouw.

Website: www.paletwelzijn.nl

Contact: coordinator activiteiten tel: 088-0234247

E mail: seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl

Taekwondo en boksen

Koreaanse zelfverdedingssport. Taekwondo is behalve een Olympische wedstrijdsport een uitstekende manier om mensen en kinderen in het bijzonder weerbaarder te maken. De lessen worden verzorgd door een rijks erkend trainer.

Jitae Sport

2 keer gratis sporten

Leeftijd: 5-80

Locatie: gymzaal Theo Thijssenschool, Kerkweg-Oost 230, Waddinxveen

Website: www.jitae.nl

Contact: Dico Hoogeveen tel: 0182-636462 email: info@jitae.nl

Tafeltennis

Iedereen heeft wel eens getafeltennist. Wie heeft er immers niet een balletje geslagen op de camping, in de garage, op school of zelfs tussen de middag op het werk? Wilt u vaker tafeltennissen om dit lastige spelletje onder de knie te krijgen? Waar kunt u dit beter leren dan bij een tafeltennisvereniging in de buurt.

Tafeltennisvereniging KWIEK
3 weken gratis sporten
Leeftijd: 10-70

Locatie: J.W. Frisoweg 43a
Website: www.ttv-kwiek.nl
Contact: Dirk Sol tel: 06-20369240  email:  solbon@casema.nl

Tang Soo Do                     

Tang Soo Do is een Koreaanse vechtkunst, ook wel Koreaans karate genoemd.

Hier leer je jezelf verdedigen tegen welke dreiging ook met je vuisten en voeten. Tang Soo Do zorgt voor een goede conditie, zelfvertrouwen, respect en bewustzijn.

Hun Shin

Tang Soo Do open training: op 30 september 2016 van 19.30-20.30 uur

De normale trainingstijden zijn op dinsdag en vrijdag van 19:30-20:30 uur

Locatie: Johannes Postlaan 2, 2742 VA Waddinxveen (Gymzaal)

Leeftijd: 8-80

Website: https://www.facebook.com/tangsoodohunshin en www.youtube.com

Contact: Jan van der Schee tel. 06-22979016 email: hunshin@hetnet.nl

Tennis

Maak kennis met tennis! Tennis is een balsport voor twee spelers (enkelspel) of paren (dubbelspel), waarbij de bal met een racket over een net gespeeld moet worden.

De Gouwe Smash

Bij de Gouwe Smash kunnen senioren met de Sport Strippenkaart één keer tennisles krijgen op zaterdag van 11.00-12.00 uur. Liever op een andere dag? Aarzel niet en neem contact op voor een proefles. We begroeten je graag op ons mooie park.

Leeftijd: 16-99

De jeugd kan één keer meedoen aan de tenniskidsmiddag, elke vrijdag van 16.00-18.30 uur. Er worden workshops, wedstrijden en sportieve spellen georganiseerd en er wordt altijd afgesloten met een warme maaltijd in de vorm van patat, pannenkoeken, broodje knak of pizza.

Leeftijd: 6-15

Locatie: Kanaaldijk 9
Website: www.degouwesmash.nl
Contact: Mike Hoffmans tel: 0182 613393  email:  INFO@MH-SPORTS.NL

Be Fair

Bij Be Fair kunnen senioren en junioren met de Sport Strippenkaart één keer tennisles krijgen. Dus, neem contact met ons op voor een leuke en ontspannen les op ons mooie groen tennispark!

Leeftijd: 4 – 100

Locatie: Sniepweg 13
Website: www.befairtennis.nl
Contact: Saskia van der Spek,  email:  ledenadministratie@befairtennis.nl

TV Waddinxveen

Bij de TV Waddinxveen op het park “De Woerd”  kunnen junioren en  senioren met de Sport Strippenkaart één keer tennisles krijgen op diverse dagen en tijden.

Voor de kids tot  en met 12 jaar is er het tenniskids programma.

Voor de volwassenen een leuke tennisclinic.

Leeftijd: 4-99

Locatie: Bosboom Toussaintsingel
Websitewww.tvwaddinxveen.nl    Contact: Frank van den Berg   tel: 06-24526868    email:  vdberg.f@online.nl

Voetbal

ASW is een voetbalvereniging voor jeugd en senioren voor zowel dames als heren, meisjes en jongens.

Naast het veldvoetbal kan er bij ASW ook in de zaal worden gespeeld.

Ook bieden wij voor de jeugd Ministars en Auti-voetbal, voor senioren vanaf 35 jaar 7x7 en voor 55+ Walking Football aan

Voetbalvereniging ASW (Altijd Strijdbaar Waddinxveen)

3 maanden gratis trainen door ministars en pupillen (tot 13 jaar)

4 keer gratis trainen voor deelnemers 13 en jaar en ouder


Leeftijd: 4-99

Locatie: Sportpark "De Sniep" , Sniepweg 13E, 2740 AR Waddinxveen

www.facebook.com/vvasw
Website: www.vvasw.nl 
Contact: Martijn Groot Tel: 06 40848833 Email: bestuur@vvasw.nl  

Voetbalvereniging Be Fair

Voetbalvereniging Be Fair biedt voor elke leeftijd mogelijkheden mee te trainen met buitenselectiegroepen.

8 keer gratis trainen

Kaboutervoetbal 4-5 jarigen gehele jaar gratis trainen contact: kaboutervoetbal@gmail.com

Om alles goed in te plannen, stellen we het wel op prijs wanneer je je via de mail aanmeldt jeugd@cvvbefair.com (pupillen en junioren) of bestuur@cvvbefair.com (senioren en G-team). Wanneer je bij je mailtje je leeftijd vermeldt, zullen we je voor de duidelijkheid een mailtje terugsturen met de exacte aanvangstijd van je leeftijdsgenoten.

Leeftijd: 4-75

Locatie: Toernooiweg 101 (zijweg Plasweg)

Website: www.cvvbefair.com

Contact: Tom Glasbeek email  t.glasbeek@hotmail.com tel.: 0182-649905 of 06-55684319

Volleybal/bachvolleybal

(Beach)volleybal is een dynamische balsport waarbij het speelveld is verdeeld in twee gelijke helften gescheiden door een net. De beide teams van ieder 6 personen bevinden zich ieder op hun eigen helft en proberen door het slaan of tikken tegen de bal deze op het tegenoverliggende deel van het speelveld binnen de lijnen de grond te doen raken.

 (Beach)Volleybalvereniging Timios:        

2 x gratis les

Leeftijd: 6-70

Locatie: Sportzaal De Groenswaard, Groensvoorde 10, Waddinxveen en

                              De Plataan: Snijdelwijklaan 2, Boskoop

Website: www.timios.nl

Contact: Angela Hunink tel. 06-52877822 email: info@timios.nl

Yoga

Gratis proefweek: www.denedel.nl/kennismaken/gratis-proefweek-fitness

Yoga heeft een rustig tempo en is daardoor zeer geschikt voor beginners. Langzaam volgen de verschillende houdingen zich op en werken we aan ontspanning en souplesse. Er is ook veel aandacht voor de ademhaling waardoor je lichaam en geest heerlijk tot rust komt.

Zie:www.denedel.nl/groepslessen/groepslessen-aanbod
Locatie: Den Edel Sport, Sniepweg 13 h, 2742 AR WADDINXVEEN

Leeftijd: 16 t/m 99 jaar

Tijdstip: Op dinsdag, woensdag en vrijdag. Zie: www.denedel.nl/groepslessen/lesrooster

Tel: 0182 613659

Facebook: www.facebook.com/DenEdelSport

E-mail: info@denedel.nl       

Internet: www.denedel.nl

Yogajuf Emmy

Do-In Yoga. In een les Do-In Yoga worden alle energiebanen in je lichaam gestrekt zodat je energie optimaal gaat stromen en je je weer lekker in je lichaam voelt. We doen ook ademhalingsoefeningen en zelfmassage-oefeningen. Door de lessen komen lichaam en geest weer in balans. Het is een actieve vorm van yoga die goed toegankelijk is voor alle niveaus. Ervaring is niet nodig en leeftijd is geen beperking! 

 Eenmaal gratis les

Leeftijd: 17-99

Locatie: Budocentrum Groene Hart, Staringlaan 17E, Waddinxveen

Website: www.yogajufemmy.nl

Contact: Emmy Swaters email: info@yogajufemmy.nl tel. 06-40407409

Zwemmen en waterpolo

Bewegen in het water en je daar veilig voelen, dat willen we allemaal. Je leert er zwemmen en krijg je de kans om, als je dat leuk vindt, wedstrijden te zwemmen of te gaan waterpoloen. Dat kan voor iedereen en op elk niveau.

Z&PC de Gouwe

4x gratis zwemmen

Leeftijd: 5-99

Locatie; Gouwebad “de Sniep” aan de Sniepweg   

Website: www.gouwe.nl

Kijk op de website en zie hoe onze jeugd een training kreeg van twee Olympisch Kampioen die allebei lid zijn van onze vereniging.

Contact Nico Landheer email: info@gouwe.nl