Plannen en projecten

Home > Inwoners > Plannen en projecten

Plannen en projecten

overzichtskaartje projecten

Op het overzichtkaartje kunt u zien waar onderstaande projecten in Waddinxveen worden uitgevoerd. Uitleg over de projecten vindt u hieronder.

Klik op deze link voor een grotere afbeelding (pdf).

Kijk ook eens op

waddinxveenallesdichtbij.nl/wonen

voor allerlei informatie over wonen in Waddinxveen!

 • Project nieuw gemeentehuis

  Lees verder
 • Park Triangel (woningbouw)

  Park Triangel is de nieuwste wijk van Waddinxveen. Een plek waar het voor jong en oud goed wonen is. Met een groots park, speelplekken voor kinderen en een grote diversiteit aan woningen.

  Lees verder
 • 't Suyt (woningbouw)

  Aan de westelijke rand van Waddinxveen, grenzend aan de landelijk gelegen Plasweg, ligt het plangebied van project ’t Suyt. Wonen in ’t Suyt is wonen tussen het dorpse Waddinxveen en het landschappelijk schoon van de Zuidplaspolder. Groen, water, rust en ruimte vormen hier de ultieme basis voor een landelijke manier van leven, samen met de toekomstige nieuwe bewoners.

  Lees verder
 • Coenecoop III

  Waddinxveen beschikt over één van de grootste bedrijventerreinen in de regio, Coenecoop I en II. Bedrijventerrein Coenecoop onderscheidt zich door de uitstekende ligging en de bijzondere uitstraling en is gelegen vlakbij de op- en afritten van de A12 (Utrecht/Den Haag) en de A20 (Rotterdam/Utrecht).

  Lees verder
 • Glasparel+

  In het gebied ten zuidwesten van Waddinxveen ligt de locatie van de Glasparel+. In dit gebied van 90 ha is een ontwikkeling gaande via Wayland Developments.

  Lees verder
 • Weids Bloemendaal

  In Polder Bloemendaal vind je het kenmerkende landschap van het Groene Hart. Dit bestaat uit een slagenlandschap van weiden en sloten, onderbroken door smalle wegen met boerderijen. De polder wordt een gebied waar landbouw, natuur en recreatie hand in hand gaan. Daarnaast is het gebied een aangenaam contrast met het omliggende stedelijk gebied waar omwonenden kunnen gaan recreëren.

  Lees verder
 • Overige woningbouwprojecten

  In Waddinxveen worden diverse particuliere woningbouwprojecten gerealiseerd. Hieronder vindt u een overzicht.

  Lees verder
RSS