Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Wat zijn uw ideeën om nieuwe ondernemers welkom te heten? Denk met ons mee, wij stellen uw input zeer op prijs!

Het OPW en de gemeente Waddinxveen zijn van plan nieuwe ondernemers in Waddinxveen welkom te heten met een welkomstpakket. Om dit pakket goed te kunnen samenstellen zijn wij benieuwd naar uw ideeën en suggesties. Verder komen we ook graag in contact met nieuwe ondernemers die zich vestigen in Waddinxveen.

Hebt u ideeën of suggesties voor het welkomstpakket? Of wilt u zich aanmelden voor de commissie Starters- en Ledenwerving bij het OPW? Vul dan de vragen in via: http://welkomstpakket.waddinxveen.nl.

Het OPW en de gemeente Waddinxveen stellen uw input en deelname zeer op prijs!

Het welkomstpakket is één van de projecten van het OPW en de gemeente en sluit aan op het streven van de gemeente om de meest ondernemersvriendelijke gemeente van Zuid-Holland te worden. Dit willen we bereiken door meer samen te werken met ondernemers en de (digitale) dienstverlening voor ondernemers te verbeteren.