Waddinxwijzer.nl live!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Waddinxwijzer.nl live!

Waddinxwijzer.nl live!

Dit item is gearchiveerd op 28-02-2018

Donderdag 8 februari 2018 lanceerde wethouder Jannette Nieboer (Zorg en Wmo) in Cultuurhuys De Kroon in aanwezigheid van een brede vertegenwoordiging uit het maatschappelijk veld de website Waddinxwijzer.nl.

Op deze website kunt u informatie vinden over hulpvragen die u heeft. Zo weet u eenvoudig welke voorzieningen er beschikbaar zijn en wat relevante organisaties kunnen zijn.

De gemeente Waddinxveen vindt het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelf(-standig) uit de voeten kunt. Daarvoor is het belangrijk dat u snel en gemakkelijk toegang heeft tot de noodzakelijke informatie, dat u weet welke voorzieningen beschikbaar zijn en dat u weet bij welke organisaties u terecht kunt. Waddinxwijzer.nl geeft per onderwerp of hulpvraag informatie over de beschikbare voorzieningen en relevante organisaties in de omgeving.

WadWijzer

Waddinxwijzer.nl is tot stand gekomen met hulp van en input uit het maatschappelijk veld. Enquêtes, gesprekken met diverse partijen en organisaties en de feedback uit een uitgebreide testfase resulteerden in deze digitale sociale kaart. Overigens staat Waddinxwijzer.nl niet op zichzelf. De website is onderdeel van het Preventieteam, dat de nieuwe naam WadWijzer heeft.

RSS