Waddinxveen bij top 25 beste overheidsorganisaties!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Waddinxveen bij top 25 beste overheidsorganisaties!

Waddinxveen bij top 25 beste overheidsorganisaties!

Dit item is gearchiveerd op 18-09-2017

Gemeente Waddinxveen staat op de longlist van 25 organisaties die in aanmerking komen voor de titel ‘Beste overheidsorganisatie 2017’. Dat is vandaag bekend gemaakt.

Waddinxveen doet aan de verkiezing mee onder de noemer ‘Waddinxveen. Dat is andere koek!’. Onze inzending, te vinden op www.waddinxveenanderekoek.nl, is een e-magazine, waarin aan de hand van filmpjes, infographics, teksten en interviews het onderscheidende karakter van Waddinxveen wordt benadrukt. Zo houdt onze Buitendienst niet alleen de buitenruimte schoon en netjes, maar dient het ook als leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aan de inzending hebben veel collega’s, maar ook diverse partijen uit de Waddinxveense samenleving meegewerkt.

De verkiezing wordt georganiseerd door de Vereniging voor OverheidsManagement. De gedachte achter de verkiezing is dat door goede ideeën en initiatieven te delen, organisaties van elkaar kunnen leren. Komende maanden wordt de longlist teruggebracht naar een shortlist van de top 10 beste overheidsorganisaties, waarna een top 3 gevormd wordt. Op 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze deelname aan de Verkiezing Beste overheidsorganisatie 2017? Volg ons dan op twitter via @Wveenanderekoek.

RSS