Verkeerde kandidatenlijsten bezorgd

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Verkeerde kandidatenlijsten bezorgd

Verkeerde kandidatenlijsten bezorgd

Dit item is gearchiveerd op 21-03-2019

Op donderdag 6 maart hadden de kandidatenlijsten voor de aanstaande verkiezingen bezorgd moeten worden. De drukker heeft echter per ongeluk het verkeerde waterschap op de vellen afgedrukt.

De bezorging loopt hierdoor vertraging op. U kunt de nieuwe kandidatenlijsten verwachten op 13 maart.

De meeste post kon worden onderschept. Toch hebben 519 adressen de verkeerde lijst gekregen. Ook zij krijgen uiteraard de nieuwe kandidatenlijst.

Op het verkeerde drukwerk staat een kandidatenlijst voor het hoogheemraadschap Stichtse Rijnland. Dit waterschap ligt niet in Waddinxveen. De kandidaten die vermeld staan bij Provinciale Staten en het hoogheemraadschap van Rijnland zijn wel juist.

Op het juiste drukwerk moeten de kandidatenlijsten vermeld staan van

• De leden van de Provinciale Staten in Zuid-Holland
  • De leden van het Algemeen bestuur van het hoogheemraadschap van Rijnland
  • De leden van het Algemeen bestuur van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Online bekijken

U kunt intussen de kandidatenlijst ook digitaal inzien. Onder aan deze pagina kunt u deze vinden

Voor informatie kunt u contact ons opnemen. Tel 14 0182 of mailen naar gemeente@waddinxveen.nl.