Succesvolle bijeenkomst starters en ZZP’ers Waddinxveen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Succesvolle bijeenkomst starters en ZZP’ers Waddinxveen

Succesvolle bijeenkomst starters en ZZP’ers Waddinxveen

Donderdag 8 juni vond een succesvolle bijeenkomst plaats voor starters en ZZP’ers in het gemeentehuis van Waddinxveen. De avond werd georganiseerd door Theo van Eldik, vertegenwoordiger van het WADZZP platform, en de gemeente Waddinxveen. Ongeveer dertig ondernemers waren aanwezig. Zij kunnen nu met concrete tips aan de slag om hun onderneming te versterken. De gemeente wil graag een ondernemersvriendelijke gemeente zijn en gaat daarom het komende jaar meer met ondernemers samenwerken.

Wethouder Lex Hofstra trapte de avond af met een inleiding over het belang van ZZP’ers voor de gemeente Waddinxveen. Vervolgens gaf de eerste spreker, Harrie Lamers, de deelnemers tips over goede acquisitie en de follow up (het binnenhalen van klanten). De tweede spreker, Erik Broekhuijsen, gaf een inspirerende sessie over positionering van merken en producten. Tot slot spraken de Kamer van Koophandel en de gemeente Waddinxveen over financiële mogelijkheden en onmogelijkheden. Vooral het bestaan van het Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen (BBZ) was voor veel starters en ZZP’ers belangrijke nieuwe informatie. De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel.