Start inschrijving bezoekers open dagen Kom binnen bij bedrijven

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Start inschrijving bezoekers open dagen Kom binnen bij bedrijven

Start inschrijving bezoekers open dagen Kom binnen bij bedrijven

Dit item is gearchiveerd op 15-04-2018

Vanaf 1 maart kunnen bezoekers zich inschrijven voor de open dagen van Kom binnen bij bedrijven. Aanmelden kan via www.kombinnenbijbedrijven.nl. De open dagen zijn bedoeld voor potentiële nieuwe werknemers en iedereen die binnen wil kijken bij een bepaald bedrijf. De open dagen vinden plaats van 9 t/m 14 april. Dan zetten diverse bedrijven en organisaties in het Groene Hart hun deuren open. Alle deelnemers staan op www.kombinnenbijbedrijven.nl. Deelname is gratis.

Inschrijven

Iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat bij een bedrijf of op zoek is naar een baan kan zich inschrijven op www.kombinnenbijbedrijven.nl. De bedrijven die meedoen, bepalen zelf wanneer ze mensen ontvangen, op welke dagen en tijden.

Werknemers van de toekomst

Bezoekers kiezen een of meer bedrijven of organisaties waarvoor ze belangstelling hebben. Iedereen is welkom. Bedrijven kunnen vacatures plaatsen op www.kombinnenbijbedrijven.nl voor de werknemers van de toekomst. Hierbij gaat het om betaald werk, leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk. Daarnaast kunnen bedrijven praktijkopdrachten aanbieden voor scholieren of rondleidingen voor belangstellenden.

Kennismaken op een laagdrempelige manier

Uniek aan deze open dagen is dat werkgevers op een laagdrempelige en makkelijke manier kennismaken met potentiële nieuwe werknemers. De werknemer van de toekomst krijgt een kijkje in de keuken en kan zich oriënteren en presenteren.

Deelname bedrijven en organisaties Waddinxveen

In Waddinxveen doen diverse bedrijven en organisaties mee aan de open dagen. Alle deelnemers staan op www.kombinnenbijbedrijven.nl. Aanmelden voor een bezoek kan via www.kombinnenbijbedrijven.nl. Daar staat ook meer informatie, zoals data en tijden.

Regionale economie stimuleren

Kom binnen bij bedrijven heeft een positief effect op de regionale economie. In 2017 vonden in het Groene Hart 94 mensen werk: 43 een betaalde baan, 31 een stageplaats, 7 een leerwerkplek/werkervaringsplaats en 13 mensen vrijwilligerswerk.

Organisatie

Kom binnen bij bedrijven is onderdeel van het regionale platform Groene Hart Werkt! In Waddinxveen wordt het georganiseerd door de gemeente Waddinxveen in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Midden-Holland. Het Coenecoop College en het Ondernemers Platform Waddinxveen (OPW) zijn actief betrokken bij de organisatie.