Reserve stembureauleden en reserve tellers gezocht

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Reserve stembureauleden en reserve tellers gezocht

Reserve stembureauleden en reserve tellers gezocht

Dit item is gearchiveerd op 20-03-2019

Voor de verkiezingen op 23 mei 2019 zoekt de gemeente reserve stembureauleden en reserve tellers.

Als reserve stembureaulid ben je beschikbaar t/m de ochtend van de verkiezing (20 maart). Dit betekent dat bij afmeldingen van ingedeelde leden en tellers je toch nog op het laatste moment ingedeeld wordt. Dit geldt ook voor reserve tellers.

Wat vragen wij

Het tellen en sorteren gebeurt volgens vaste regels. Je moet nauwkeurig en geconcentreerd kunnen werken. Hou bij het aanmelden dus ook rekening mee dat je rond middernacht nog naar huis terug moet.

Aanmelden

Wil je je aanmelden of meer informatie, stuur dan een mail naar gemeente@waddinxveen.nl  onder vermelding van ‘stembureauleden/tellers gezocht’. Zet in de mail je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres.

Als je geplaatst wordt op een stembureau of reserve teller wordt, dan ontvang je daarvan bericht via e-mail.