Provinciaal Verkiezingsdebat regio Midden-Holland op 15 maart 2019

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Provinciaal Verkiezingsdebat regio Midden-Holland op 15 maart 2019

Provinciaal Verkiezingsdebat regio Midden-Holland op 15 maart 2019

Dit item is gearchiveerd op 16-03-2019

Op vrijdag 15 maart 2019 organiseert Regio Midden-Holland in samenwerking met het Nederlands Debat Instituut, onder leiding van Donatello Piras, een Provinciaal verkiezingsdebat. Lijsttrekkers van partijen die meedoen aan de Provinciale verkiezingen op 20 maart gaan met elkaar in debat over de positie van regio Midden-Holland in de Randstad.

Bent u benieuwd hoe de politieke partijen denken over wonen, mobiliteit, duurzaamheid en economie in onze regio? Dan bent u welkom om te luisteren naar hun meningen. Onderwerpen als betere bereikbaarheid en stedelijke uitbreiding van Midden-Holland komen aan bod tijdens het debat.

Onder leiding van Donatello Piras van het Nederlands Debat Instituut worden de politieke partijen met prikkelende stellingen uitgedaagd om hun meningen naar voren te brengen. Ook wordt het publiek tijdens het debat op een leuke manier de gelegenheid gegeven om zelf reacties te geven.

Onder aan de pagina vindt u de uitnodiging voor het Provinciaal Verkiezingsdebat.

Aanmelden?

Meldt u aan via: aanmelden@regiomiddenholland.nl onder vermelding van "Provinciaal Verkiezingsdebat 15 maart - publiek".

Datum en locatie: vrijdag 15 maart 2019
Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda (op loopafstand van NS-station Gouda)
15.30 uur inloop
16.00-18.00 uur welkom, debat en presentatie partijen