Officiële opening nieuw gemeentehuis en openingstijden rond verhuizing

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Officiële opening nieuw gemeentehuis en openingstijden rond verhuizing

Officiële opening nieuw gemeentehuis en openingstijden rond verhuizing

De laatste hand wordt gelegd aan het nieuwe gemeentehuis. Het voormalige Hema/Rabobank-pand aan de Kerkweg-Oost heeft een prachtige metamorfose ondergaan. Het gebouw is modern en duurzaam en heeft een frisse eigentijdse uitstraling. Donderdag 22 februari om 19.00 uur wordt het gemeentehuis feestelijk geopend. U bent van harte welkom een kijkje te nemen in het nieuwe pand.

Gewijzigde openingstijden

In verband met de verhuizing is het gemeentehuis en de Publieksbalie op vrijdag 23 februari en maandag 26 februari gesloten. U kunt dan o.a. géén reisdocumenten en rijbewijzen aanvragen en afhalen. Veel producten kunt u wel digitaal aanvragen. Op donderdagavond 22 februari is de Publieksbalie geopend van 17.00 tot 20.00 uur.