Nominaties #LSG17 voor gemeente Waddinxveen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Nominaties #LSG17 voor gemeente Waddinxveen

Nominaties #LSG17 voor gemeente Waddinxveen

Dit item is gearchiveerd op 18-11-2017

Sinds dit jaar werken we met nieuwe software voor het doorgeven van verhuizingen, overlijdens- en geboorteaangiften en meldingen voornemen huwelijk (voorheen ondertrouw). Op de achtergrond wordt bijgehouden hoe vaak inwoners deze producten digitaal via www.waddinxveen.nl aanvragen ten opzichte van aanvragen via de balie. Vergeleken met andere gemeenten die dezelfde software gebruiken doen we het goed (veel wordt digitaal geregeld).

Deze week ontvingen we het bericht dat we drie keer genomineerd zijn voor de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten 2017 (#LSG17), in de categorieën iBurgerzaken, Verhuizen en Grootste Stijger. Tijdens het Grote Publiekszaken Selfservice Congres (#GPSC17) op 17 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Goed om te weten: Binnenkort wordt het ook mogelijk om online een reisdocument aan te vragen!