Neem deel aan "Kom binnen bij bedrijven"

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Neem deel aan "Kom binnen bij bedrijven"

Neem deel aan "Kom binnen bij bedrijven"

Dit item is gearchiveerd op 12-12-2018

Bedrijven die nieuwe medewerkers zoeken, krijgen ook in 2019 weer de kans om kennis te maken met werkzoekenden en studenten of scholieren. Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 vindt opnieuw de actieweek "Kom binnen bij bedrijven" plaats. Werkzoekenden, studenten en scholieren gaan dan op bezoek bij een groot aantal bedrijven. Zij maken daar kennis met beroepen en kunnen zich oriënteren op een baan of stage. Bedrijven en organisaties krijgen interessant potentieel personeel over de vloer en kunnen zelf bepalen op welk dagdeel of dagdelen ze kunnen meedoen.

Meer informatie en inschrijven

Bedrijven en geïnteresseerden kunnen zich vanaf 3 december aanmelden via kombinnenbijbedrijven.nl. Bedrijven en organisaties krijgen hier tips om hun bedrijfsbezoek tot een succes te maken. Op kombinnenbijbedrijven.nl is ook voor werkzoekenden veel handige informatie te vinden. Nieuws en weetjes zullen ook worden gedeeld via social media van onder meer de deelnemende bedrijven. Tip: noteer maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 in de agenda.

Succesvol initiatief

De actieweek "Kom binnen bij bedrijven" wordt in 2019 voor de zesde keer gehouden. Vorig jaar was de actieweek voor veel bedrijven succesvol. Bijna 300 bedrijven ontvingen meer dan 1000 geïnteresseerden. Tientallen van hen vonden een nieuwe baan of stage. Aan editie 2019 doen de volgende gemeenten mee: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenwaard (Molenlanden), Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Gezamenlijke inspanning

De actieweek wordt geïnitieerd door het regionale platform Groene Hart Werkt! Via dit platform werken bedrijfsleven, onderwijs én overheid samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. Kom binnen bij bedrijven 2019 wordt in Waddinxveen dit jaar georganiseerd door: Waddinxveen, dát werkt!, het Coenecoop College, de Stichting Vrienden van het Coenecoop College en de gemeente Waddinxveen.