Nationale Boomfeestdag woensdag 14 maart

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Nationale Boomfeestdag woensdag 14 maart

Nationale Boomfeestdag woensdag 14 maart

Dit item is gearchiveerd op 15-03-2018

Op woensdag 14 maart 2018 vindt de Nationale Boomfeestdag plaats met dit jaar als thema “Maak 't buiten beter.” Traditiegetrouw organiseert de gemeente Waddinxveen een boomplantactie tijdens de Boomfeestdag.

Leerlingen van groep 7 van de Koning Willem Alexanderschool, locatie Peter Zuidlaan en Oranjelaan, helpen de gemeente met het planten van 20 (knotbomen) bomen op de Sterrenlaan-IJsermanweg.

De 1e groep leerlingen verzameld om 9.00 uur op de locatie, waar wethouder Kees de Jong en medewerkers van de gemeente vertellen over het belang van het groen en de bomen in de gemeente en helpen bij het planten van de bomen. Daarna gaan de kinderen aan de slag en krijgen zij iets lekkers en drinken.

Voor de 2e groep leerlingen geldt hetzelfde, alleen verzamelen zij om 10.30 uur en wethouder Brigitte Leferink neemt hier het woord.
Na afloop ontvangen alle kinderen een oorkonde en een cadeautje.