Met de Rotterdampas kan iedereen meedoen!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Met de Rotterdampas kan iedereen meedoen!

Met de Rotterdampas kan iedereen meedoen!

Dit item is gearchiveerd op 18-03-2019

De gemeente Waddinxveen doet ook dit jaar mee met de Rotterdampas. Met deze pas krijgt u kortingen of zelfs gratis toegang bij meer dan 750 toeristische attracties, musea en theaters, schoonheidssalons, restaurants en nog veel meer.

De pas is geldig van 1 maart 2019 tot 1 maart 2020. U kunt uw pas heel gemakkelijk online bestellen of verlengen. Heeft u een minimum inkomen dan is de pas goedkoper en voor uw kinderen zelfs gratis.

Rotterdampas 30 jaar!

2019 wordt leuker dan ooit, want de Rotterdampas bestaat 30 jaar! Ook in dit jubileumjaar ontdekt u met de pas weer leuke dingen – gratis of met korting. Rotterdampassers krijgen in de gemeente Waddinxveen onder andere korting bij: Stichting Vonk, Aikido school, Kinonagare en Bibliotheek De Groene Venen. In Gouda kunt u naar het Jeugdtheaterhuis, Museum Gouda of Monkey Town Gouda. En Rotterdam doet mee met het Jeugdtheater Hofplein, De Stad Uit of Jurassic Golf, en de vertrouwde toppers zoals de Euromast, Spido, Plaswijckpark en Duinrell.

Rotterdampas app
Een overzicht van alle acties vindt u op de website van de Rotterdampas. In de gratis Rotterdampas app of in Mijn Account ziet u in één oogopslag hoeveel geld u met uw pas bespaart en kunt u aangeven aan welke acties u mee wilt doen. Uiteraard is de Rotterdampas ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter.

Voor wie?
Iedereen kan een Rotterdampas kopen en voordelig leuke dingen doen. De pas kost standaard € 60 en voor kinderen € 12,50. Heeft u een minimum inkomen? Dan is de pas voor uzelf € 5 en voor uw kinderen gratis. Kijk voor de inkomensgrenzen op de gemeentelijke website bij de minimaregelingen: www.waddinxveen.nl/minimaregelingen en klik op “aanvullende informatie”.

Waar te bestellen?
De pas bestelt of verlengt u online met uw DigiD via www.rotterdampas.nl. U kunt ook terecht op het gemeentehuis in Waddinxveen. Daarvoor moet u eerst een afspraak maken. Dat kan online via de website van de gemeente: www.waddinxveen.nl/afspraakmaken. Lukt het niet om online een afspraak te maken dan kunt u bellen met 140182. U krijgt de pas samen met de jaargids en het seizoensmagazine binnen vijf werkdagen thuisgestuurd