Landelijke Opschoondag 2018

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Landelijke Opschoondag 2018

Landelijke Opschoondag 2018

Dit item is gearchiveerd op 25-03-2018

Zaterdag 24 maart 2018 gaan we tijdens de Landelijke Opschoondag met zoveel mogelijk mensen aan de slag om Waddinxveen zwerfafvalvrij te maken. Ook leerlingen van een aantal basisscholen helpen mee en doen dit op woensdagochtend 28 maart.

Helpt u mee Waddinxveen schoon te maken?

De Landelijke Opschoondag vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 maart. In Waddinxveen gaan tussen 09.00 uur en 12.00 uur vrijwilligers door de hele gemeente zwerfafval verzamelen. De gemeente regelt voldoende materiaal om het afval op te halen en af te voeren.

Doet u ook mee? Naast het feit dat u uw buurt een stukje schoner maakt, is het ook leuk de bewoners uit uw omgeving beter te leren kennen. Uw deelname stellen wij zeer op prijs!

De gemeente zorgt op deze dag voor een verzamellocatie (tent) in elke wijk. Vrijwilligers kunnen elkaar hier op 24 maart ontmoeten en grijpers, afvalzakken, zichtbarheidshesjes en ander materiaal ophalen. Op deze locaties is er koffie, thee, chocolademelk en een kleine versnapering.

Wijk

Locatie verzamelpunt

Bomenwijk/Groenswaard

Plein Groensvoorde/Beethovenlaan