Gemeente Waddinxveen valt in de prijzen #LSG17

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeente Waddinxveen valt in de prijzen #LSG17

Gemeente Waddinxveen valt in de prijzen #LSG17

Vrijdag 17 november zijn wij de trotse winnaar geworden in de categorie Grootste Stijger van de Landelijke Selfservicecompetitie voor Gemeenten 2017 (#LSG17). Deze prijs kregen wij omdat we de grootste stijger zijn in het aantal zaken dat inwoners digitaal met ons regelen ten opzichte van aanvragen via de balie. Deze aantallen zijn vergeleken met andere gemeenten die dezelfde software als wij gebruiken. In de categorieën iBurgerzaken en Verhuizen belandden we in de top 3.

Sinds dit jaar werken we met nieuwe software voor het doorgeven van verhuizingen, overlijdens- en geboorteaangiften en meldingen voornemen huwelijk (voorheen ondertrouw). Op de achtergrond wordt bijgehouden hoe vaak inwoners deze producten digitaal via www.waddinxveen.nl aanvragen ten opzichte van aanvragen via de balie. We zijn goed bezig! Veel wordt al digitaal geregeld in Waddinxveen.