Gemeente Waddinxveen doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeente Waddinxveen doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Gemeente Waddinxveen doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Dit item is gearchiveerd op 06-11-2017

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich het hele jaar door kunnen oriƫnteren op duurzaam wonen.

Via de website kunnen er vragen worden gesteld aan deelnemende huiseigenaren, zijn er opendeurdagen op zaterdag 4 en 11 november en worden er in het voorjaar thematours georganiseerd. Huiseigenaren delen mooie voorbeelden met anderen die zelf ook aan de slag willen gaan met het verduurzamen van hun woning. Gemeente Waddinxveen ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning open te stellen.

Heeft u ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren, warmtepomp, etc.? En vindt u het leuk om uw kennis en ervaringen te delen? Meld uw huis aan via https://duurzamehuizenroute.nl/waddinxveen . Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de opendeurdagen op zaterdag 4 en/of 11 november uw huis open te stellen. Openstellers krijgen een leuk bedankje en maken kans op een weekend weg. 

RSS