Gemeente lost meldingen openbare ruimte op met de Fixi-app

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeente lost meldingen openbare ruimte op met de Fixi-app

Gemeente lost meldingen openbare ruimte op met de Fixi-app

Dit item is gearchiveerd op 24-10-2018

Vanaf 1 oktober werkt de gemeente met Fixi. Een app en een website waar op een eenvoudige manier meldingen gedaan worden over de openbare ruimte. Wethouder Kirsten Schippers deed maandag de eerste officiƫle melding via de app.

U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi-app of via onze website. Als u via de website een melding maakt, komt u nu op de Fixi-website terecht.

Hier is de kaart van onze gemeente goed te zien; zowel op een computer als op een mobiel ziet u makkelijk andere meldingen in onze gemeente. U kunt meldingen maken door u te registreren/in te loggen maar u kunt ook meldingen maken zonder account.Vul hierbij wel uw e-mailadres in, dan houden we u op de hoogte wat er gebeurt met uw melding. Uw gegevens zijn natuurlijk niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Maak meldingen met de Fixi-app
U kunt de Fixi-app ook downloaden voor uw mobiel of tablet. Als u de meldingen maakt met deze app, pakken wij de melding snel op en lossen deze zo goed mogelijk op. Via de app kunt u de status van de melding in de gaten houden en reageren op een melding zodra deze is afgehandeld door de gemeente.

Een melding via Fixi kan met de app of rechtstreeks op de website van Fixi

Download de Fixi-app:
Voor Android