Doe mee: Landelijke opschoondag 2019

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Doe mee: Landelijke opschoondag 2019

Doe mee: Landelijke opschoondag 2019

Op zaterdag 23 maart 2019 vindt de 17e editie van de Landelijke Opschoondag plaats. Gemeente Waddinxveen doet ook weer mee en gaat met zoveel mogelijk mensen aan de slag om Waddinxveen zwerfafvalvrij te maken.

Doet u mee?

De actie is van 9.00 uur tot 12.30 uur. Naast het feit dat u uw buurt een stukje schoner maakt, is het leuk de bewoners uit uw buurt beter te leren kennen. De gemeente zorgt voor een verzamellocatie (tent) in elke wijk en voor het ophalen en afvoeren van het afval. Vrijwilligers ontmoeten elkaar hier en kunnen grijpers, afvalzakken, zichtbaarheidshesjes en ander materiaal ophalen. Ook zorgt de gemeente voor koffie, thee, chocolademelk en een kleine versnapering.

Vergoeding

Als extra stimulans voor deze actie zijn voor de deelnemers vergoedingen beschikbaar. In december 2018 zijn een aantal spelregels vastgesteld door het college van B&W. Deze vindt u op het aanmeldformulier.

Meldt u uiterlijk 13 maart aan en wij zien u graag op 23 maart.

Aanmeldformulier

Wilt u het hele jaar door opschonen?
Kom tijdens de opschoondag naar de tent in de wijk.  Daar is het wijkplatform om u meer te vertellen.

Locaties:

1. Wijk Zuidplas/Triangel op de Zuidplashof bij de Plus

2. Bomenwijk/Groenswaard bij de Ontmoetingskerk

3. Oranjewijk/Vondelwijk bij AH op het KW-Plein

4. Wijk Zuid en Oost op het Gouweplein bij de Kroon

Of klik op deze link voor meer informatie en om u aan te melden.