Doe jij ook mee aan de landelijke opschoondag op zaterdag 24 maart?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Doe jij ook mee aan de landelijke opschoondag op zaterdag 24 maart?

Doe jij ook mee aan de landelijke opschoondag op zaterdag 24 maart?

Zaterdag 24 maart 2018 van 9:00 uur tot 12:00  uur gaan we weer met zoveel mogelijk mensen aan de slag om Waddinxveen zwerfafvalvrij te maken.

Elk jaar wordt in maart de landelijke opschoondag georganiseerd. Ook in Waddinxveen is deze dag ondertussen traditie geworden. Zo’n 150 mensen gaan aan de slag en vele kilo’s zwerfafval worden opgeruimd. Veel vrijwilligers werken zo samen aan een mooi en schoon Waddinxveen.

De gemeente zorgt op deze dag zelf voor een verzamellocatie (tent) in elke wijk. Vrijwilligers kunnen op 24 maart grijpers, afvalzakken, zichtbaarheidshesjes en ander materiaal ophalen. Op de 4 locaties wordt koffie, thee, chocolademelk en een kleine versnapering aangeboden. De locatie van de tent in uw wijk staat in de tabel.

Wijk

Bomenwijk/Groenswaard

Plein Groensvoorde/Beethovenlaan

Zuid & Oost en Centrum