Bijeenkomst klantenwerving en financiën voor starters en ZZP’ers in Waddinxveen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Bijeenkomst klantenwerving en financiën voor starters en ZZP’ers in Waddinxveen

Bijeenkomst klantenwerving en financiën voor starters en ZZP’ers in Waddinxveen

Dit item is gearchiveerd op 09-06-2017

Bent u startende ondernemer of ZZP’er in Waddinxveen? En wilt u meer weten over het versterken van uw onderneming? Kom dan naar de bijeenkomst klantenwerving en financiën op donderdagavond 8 juni 2017!

Gemeente Waddinxveen en Theo van Eldik – vertegenwoordiger ZZP’ers platform WADZZP – organiseren deze avond om startende ondernemers en ZZP’ers bij elkaar te brengen.

• Opening: wethouder Lex Hofstra en Theo van Eldik
  • Acquisitie: Harrie Lamers – trainer, coach & begeleider van ondernemers
  • Jezelf presenteren en ‘elevator pitchen’: Erik Broekhuijsen – coach & sterspeler op het gebied van pitchen
  • Advies financiële zaken: Angèle Magré – Kamer van Koophandel

U bent van harte welkom op donderdag 8 juni 2017 van 18.30 tot 22.00 uur in het gemeentehuis van Waddinxveen, Raadhuisplein 1. Van 19.00 tot 21.00 uur vindt het inhoudelijke gedeelte plaats. Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats voor alle ondernemers in Waddinxveen.

Deelname is gratis. Aanmelden kan nog steeds (aanmelddatum is verschoven) door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar: gemeente@waddinxveen.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met de gemeente via tel. 140182 of met Theo van Eldik via tel. 06-20639346.

De gemeente Waddinxveen en WADZZP hopen u op 8 juni te ontmoeten!