Aanplakken verkiezingsmateriaal gemeenteraadsverkiezingen 2018

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Aanplakken verkiezingsmateriaal gemeenteraadsverkiezingen 2018

Aanplakken verkiezingsmateriaal gemeenteraadsverkiezingen 2018

Voor het plakken van verkiezingsmateriaal voor de gemeenteraadsverkiezing en het referendum Wiv op woensdag 21 maart 2018 staan op de volgende plaatsen aanplakborden:

• Beijerincklaan/Dreef bij de wokkels
  • VRI Nieuwe Dreef (verkeerslichten voor de Maximatunnel)
  • Kruising Kromme Esse/Henegouwerweg (langs de Gouwe)
  • Beatrixlaan (bij spoorwegovergang)
  • Kruising IJzermanweg/Sterrenlaan
  • Winkelcentrum Zuidplashof, Zuidplaslaan

Regels aanplakborden voor verkiezingen

Politieke groeperingen kunnen vanaf 5 februari gratis gebruikmaken van deze borden voor het aanplakken van propagandamateriaal. De omvang van het te plakken materiaal moet per aanplakbord worden beperkt tot één poster van A2 formaat (594 x 420 mm). Het materiaal mag NIET over die van andere politieke groeperingen worden geplakt en moet zodanig worden aangebracht dat twee poster onder elkaar passen.

De borden zijn 2.90m x 1.30m. In totaal passen er 2 lagen van 7 posters op 1 bord (totaal 14 posters). Op elke locatie staan 2 borden naast elkaar. Eén bord voor de gemeenteraadsverkiezing en één bord voor aanplakken t.b.v. het referendum. U mag zelf en zonder toestemming de borden beplakken.

Aanplakken op andere plaatsen

Aanplakken op andere plaatsen is alleen toegestaan met posters op A0 formaat op reclamedisplays, die worden geplaatst door de exploitant Centercom. Hiervoor is geen vergunning nodig.  Alle informatie hierover is te vinden op de website van Centercom www.a0booking.com en natuurlijk ook op de gemeentelijke website.

In Waddinxveen wordt een bordprijs gehanteerd van € 34,28 per bord per week. Er zijn 3 series beschikbaar, namelijk: 1 x 10 locaties & 2 x 20 locaties. In totaal zijn er 50 beschikbare locaties. Je kunt een serie per week inboeken. De wisseldag is op een dinsdag. Afhankelijk van de wensen kan het aantal borden en de duur van de periode zelf bepaald worden.

Nadere informatie over de verkiezing kunt u vragen bij mevrouw Van Delft of de heer Van Wezel, beiden van de afdeling Bedrijfsvoering en zijn te bereiken via het algemene nummer 14 0182 of per email naar gemeente@waddinxveen.nl.

te downloaden: