750 leuke dingen doen met Rotterdampas - gratis of met korting

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > 750 leuke dingen doen met Rotterdampas - gratis of met korting

750 leuke dingen doen met Rotterdampas - gratis of met korting

Dit item is gearchiveerd op 31-03-2018

Op 1 februari is de voorverkoop gestart van de Rotterdampas 2018/2019.

Met de Rotterdampas ontdekt u meer leuke dingen dan ooit – gratis of met korting. De pas geeft aanzienlijke kortingen of zelfs gratis toegang bij allerlei toeristische attracties, in musea en theaters, bij schoonheidssalons, in restaurants en nog veel meer. De Rotterdampas is te bestellen bij de gemeente Waddinxveen. Als u een minimum inkomen hebt of als het om een kind gaat dan kunt u in aanmerking komen voor een reductietarief.

Vele attracties in omgeving

In verschillende gemeenten in de omgeving, zoals Gouda en Rotterdam, zijn vele attracties te vinden. Ga bijvoorbeeld naar het Jeugdtheaterhuis, Museum Gouda of Monkey Town Gouda. Of ga in Rotterdam bootcampen, volg een circusles, huur uw eigen sloep of schuif aan tafel bij hippe tentjes als Juffrouw van Zanten of Tante Nel. Maar gratis pannenkoeken eten kan ook met de Rotterdampas, net als gratis naar het zwembad, de leukste musea en de bioscoop. Bij onder meer Pathé, Cinerama, LantarenVenster, Kino En natuurlijk kunt u als Rotterdampasser ook terecht bij vertrouwde toppers als Diergaarde Blijdorp, Duinrell, de Euromast, Spido en Plaswijckpark. Jaarlijks zijn er meer dan 750 acties in de gemeenten die aangesloten zijn bij Rotterdampas waar u met de pas gebruik van kunt maken. Dat is héél veel plezier tegen heel weinig geld!

Rotterdampassers krijgen in gemeente Waddinxveen korting op o.a.:

• Stichting Vonk – 1 x € 25,- korting op een cursus of workshop v.a. € 100,- .
  • Sportschool Den Edel – 1 x € 25,- korting op de jaarcontributie.

De gemeente Waddinxveen benadert nog meer aanbieders in de gemeente om zo het aanbod te vergroten.

Rotterdampas.nl

Alle acties zijn te vinden op www.rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas app. Ook worden ze via diverse middelen bij Rotterdampassers onder de aandacht gebracht: de jaargids, seizoensmagazine ‘Veel plezier!’, de Maandmail, de Lastminute mail en de MovieMaandag mail. Voor deze mailings kunt u zich inschrijven via www.rotterdampas.nl/aanmelden.  Uiteraard is Rotterdampas ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter.

Voor wie?

Iedereen kan een Rotterdampas kopen en voordelig leuke dingen doen. De pas kost standaard € 60,- maar als u een minimum inkomen hebt of als het om een kind gaat dan kunt u in aanmerking komen voor een reductietarief: een volwassene betaalt dan € 5,00 en voor inwonende kinderen is de pas zelfs gratis. Kijk daarvoor op www.waddinxveen.nl/rotterdampas.

Waar aan te vragen?

De pas vraagt u aan in het gemeentehuis van Waddinxveen. Daarvoor moet u eerst een afspraak maken via de website www.waddinxveen.nl/afspraakmaken. U kunt de pas ook online met DigiD verlengen via de website van Rotterdampas (www.rotterdampas.nl), maar dit geldt niet voor passen die worden aangevraagd met een reductietarief. U krijgt de pas, samen met de jaargids en het seizoensmagazine binnen vijf werkdagen thuisgestuurd.