Kunt u altijd gemakkelijk ergens komen? Kunt u fijn fietsen? En wat vindt u van deelauto’s? Wij doen samen met De Verkeersonderneming onderzoek naar hoe u denkt over vervoer en verplaatsen in Waddinxveen. 

Waarom doen wij dit onderzoek?

Met dit onderzoek willen wij meer te weten komen over uw behoefte om zich te verplaatsen in Waddinxveen. Wanneer we dit overzicht en inzicht hebben, bedenken we gerichte maatregelen om de parkeerdruk omlaag te brengen. 

Wie kan er mee doen?

Bewoners van de wijken Centrum, Triangel en Groenswaard 3 én van de straten Oranjelaan en De Nesse in het Sleutelkwartier kunnen meedoen aan het onderzoek. Deze wijken en straten zijn gekozen omdat veel inwoners een auto bezitten, maar er ook een treinstation in de buurt is. 

Hoe kunt u meedoen?

U kunt niet meer deelnemen.

Bewoners van de wijken Centrum, Triangel en Groenswaard 3 én van de straten Oranjelaan en De Nesse in het Sleutelkwartier ontvangen een ansichtkaart met daarop de uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Op de ansichtkaart staat dat er bol.com bonnen worden verloot. Dit moet zijn OPW cadeaubonnen.

 

Denk mee en doe mee! 

Misschien is vervoer en verplaatsen in uw buurt niet het eerste waar u aan denkt in deze tijd. De kans is groot dat u op dit moment zo veel mogelijk vanuit huis werkt en weinig reist. Toch willen we u als graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen de gemeente. U mening is erg waardevol!

Wanneer zijn de resultaten bekend?

De uitkomsten van de vragenlijst kunnen wij pas onderzoeken wanneer er vanuit elke wijk minstens 100 deelnemers zijn. De resultaten hiervan hopen wij in maart 2021 met u te delen. Houdt hiervoor onze website en de krant Hart van Holland in de gaten.