Wij werken aan een Waddinxveen waarin inwoners graag wonen, winkelen, leren, werken en ontspannen. Een plek waar inwoners elkaar kennen en de eerste stap zetten. En waar gemeente, wijkagenten, jongerenwerk, woningbouwvereniging en inwoners met elkaar samenwerken.

Heeft u een idee of initiatief?

We helpen u graag!

Geef uw idee door via participatieplatform Waddsup

Wilt u uw straat, wijk of dorp mooier, leuker of beter maken? Dat kan bijvoorbeeld door een bloembak of een stukje openbaar groen te adopteren en onderhouden. Misschien heeft u een ander idee? Wij zijn benieuwd! Geef uw idee door via www.waddinxveen.nl/ideeindienen. Meer informatie over het indienen van een idee staat op het participatieplatform Waddsup.

Vanaf 1 juli geeft u sociale activiteiten en ideeën door aan Stichting WijkWallet Waddinxveen

Wilt u iets leuks doen voor de buurt zoals een straatspeeldag, buitenbioscoop of andere sociale activiteit? Vanaf 1 juli 2022 kunt u hiervoor contact opnemen met Stichting WijkWallet Waddinxveen(externe link)

Stichting WijkWallet Waddinxveen

WijkWallet Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie die sociale initiatieven steunt van Waddinxveense inwoners. Het doel van de stichting is om de samenwerking tussen inwoners te bevorderen. Zij doen dit door geld en adviezen te verstrekken, zonder het initiatief over te nemen. 

Per 1 januari 2022 zijn de Waddinxveense Wijkplatforms gestopt. Een aantal wijkplatformleden heeft de mogelijkheden onderzocht voor een alternatief. Dat is de Stichting WijkWallet Waddinxeen(externe link) geworden. De stichting is vanaf 1 juli 2022 (streefdatum) actief.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via wijkregisseur@waddinxveen.nl.

Geef een melding over uw straat, buurt of wijk door via Fixi

Via het online meldpunt Fixi(externe link) kunt u een melding doen over bijvoorbeeld:

  • kapotte straatverlichting
  • omgewaaide boom
  • kapot fietsenrek
  • losse stoeptegel
  • jeugdoverlast
  • overlast van honden in het openbare gebied
  • parkeeroverlast