Post van gemeente Waddinxveen kunt u nu ook digitaal ontvangen in uw persoonlijke Berichtenbox van MijnOverheid. Sinds begin dit jaar sturen wij de herinnering dat uw paspoort of identiteitskaart verloopt naar de Berichtenbox. U blijft deze voorlopig ook nog per post ontvangen.

Wat is de Berichtenbox van MijnOverheid?

In uw Berichtenbox kunt u post digitaal ontvangen van organisaties zoals Kadaster, RDW, SVB, UWV en nu dus ook van gemeente Waddinxveen. De Belastingdienst stuurt sommige berichten alleen nog maar digitaal via de Berichtenbox. U logt veilig en gemakkelijk in met uw DigiD.

Hoe ontvang ik mijn post digitaal?

Om uw post digitaal te ontvangen, logt u in op mijn.overheid.nl(externe link) en zet u het vinkje voor Gemeente Waddinxveen aan bij ‘Instellingen’. U ontvangt uw post dan voortaan digitaal. Deze instelling kunt u altijd weer wijzigen. In de toekomst zullen wij steeds meer berichten digitaal via de Berichtenbox versturen.

Hoe weet ik of er een nieuw bericht is?

Het is belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft in MijnOverheid. U ontvangt op dat e-mailadres een melding, zodra er een nieuw bericht voor u klaarstaat.