De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven i.s.m. de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd.

Garlic Solutions uit Waddinxveen is genomineerd in de categorie MKB waarin ook Ballen Enzo uit Moordrecht en Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven genomineerd zijn.

Garlic Solutions is een bedrijf met jonge gedreven ondernemers die als eerste in Nederland een machine heeft ontwikkeld die knoflookbollen verwerkt naar ongepelde knoflooktenen. Ze zijn in 2016 gestart in een ‘garagebox’ van 80m2 in Waddinxveen en anno nu uitgegroeid tot een innovatief bedrijf van 2100 m2 en een productie van 1,6 miljoen tenen per week. Met het kleine, creatieve en gemotiveerde team slaagt Carlic Solutions erin om vrij snel op nieuwe voedselgemak trends in te spelen met nieuwe producten. Deze gedreven ondernemers staan nooit stil, maar zijn vandaag alweer bezig met de producten voor morgen.

De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca zijn Kempkes Optiek, Kamphuisen Siroopwafelfabriek, beiden uit Gouda en Lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven.
In de categorie Grootzakelijk zijn De Vries en Verburg uit Stolwijk, Erfgoed uit Moerkapelle en Gouda Refractories uit Gouda genomineerd.

De komende periode zullen alle genomineerden zich presenteren en zal de jury al deze bedrijven bezoeken.Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg op 20 januari 2020 worden de winnaars bekendgemaakt.

Meer informatie over de Ondernemersprijs? Kijk op https://www.ondernemersprijs-mh.nl/