Een duurzame VvE

Bij het verduurzamen van het gebouw van een Vereniging van Eigenaren (VvE) komt veel kijken voor een bestuur en bewoners. Het is daarom handig om een goede partner te hebben die uw VvE kan helpen. Om u te helpen bij het verduurzamen van het gebouw van uw VvE heeft de gemeente samen met EnergieGarant een aanbod voor VvE’s in Waddinxveen.

Maak gebruik van dit aanbod

Uw VvE verduurzamen heeft veel voordelen. Bewoners besparen geld op hun energierekening en het wordt lekkerder wonen in huis. Bovendien kan het handig zijn om duurzaamheid en onderhoud samen te doen. Op dit moment zijn er ook interessante subsidies en leningen beschikbaar voor VvE’s. Dit maakt het extra aantrekkelijk om nu te beginnen met energiebesparende oplossingen. Zo maakt u uw gebouw klaar voor de toekomst.

Wij helpen uw VvE met het volgende

  • Een persoonlijk intakegesprek.
  • Een gedetailleerde berekening van verschillende verduurzamingspakketten.
  • Een presentatie van deze slimme pakketten tijdens uw Algemene Ledenvergadering (ALV).
  • Voortdurende begeleiding tijdens het hele proces, inclusief hulp bij besluitvorming in uw VvE en het aanvragen van subsidies en leningen.
2 mannen op dak met zonnepanelen

Wij hebben budget om 10 VvE’s op deze manier te helpen. Wees er dus snel bij!

Voor deze actie werken wij samen met EnergieGarant

EnergieGarant heeft veel ervaring met het helpen van VvE’s bij het verduurzamen. Ook bij begeleiding, bij de besluitvorming binnen uw VvE of het aanvragen van subsidies. Uw VvE kan op dit moment gebruikmaken van subsidies en leningen. Met deze regelingen kunt u het inwinnen van advies, begeleiding bij de besluitvorming en het uitvoeren van duurzame maatregelen gedeeltelijk financieren.

Slechte reviews EnergieGarant

In het verleden hebben onbetrouwbare callcenters misbruik gemaakt van de naam EnergieGarant. Zij verkochten onder hun naam energiecontracten. Hierdoor leest u negatieve reviews op sociale media en Google. Deze klachten gaan niet over de diensten van EnergieGarant zelf. Maar over misleidende telefonische verkoop van anderen.

EnergieGarant is een onafhankelijk bureau dat VvE’s helpt met duurzaamheid. Zij doen geen telefonische verkoop en bieden geen energiecontracten aan. Door dit misbruik wijzen sommige virusscanners de website van EnergieGarant aan als onveilig. U lost dit probleem op door de website als veilig te markeren in de instellingen van uw browser.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met EnergieGarant via 070-737 06 82 of stuur een e-mail naar info@energiegarant.nl.