Zaterdag 30 november organiseert de gemeente Waddinxveen een Meet & Match. In de maand oktober kunnen inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen hun idee of initiatief aanmelden. Tijdens de Meet & Match kunnen zij hun idee of initiatief delen om Waddinxveen mooier, leuker of levendiger te maken.

Iedereen die met de ideeën en initiatieven van anderen wil meedenken, kan zich ook voor de Meet & Match aanmelden. Aanmelden kan via www.waddinxveen.nl/meetandmatch. De Meet & Match vindt op zaterdagmiddag 30 november van 15.00 uur – 17.00 uur plaats in het gemeentehuis. Tegelijk organiseert Vrijwilligerswerk Waddinxveen de vrijwilligersmarkt.

De maand oktober is de door de gemeente opnieuw tot participatiemaand benoemd. Inwoners kunnen in de app Waddinxveen Denkt Mee vragen invullen over voor de gemeente vier belangrijke thema’s. Inwoners kunnen meedenken over de communicatie met de gemeente, het cultuuraanbod in Waddinxveen en de dienstverlening van de gemeente. Ook wil de gemeente weten wat inwoners als kwaliteiten en knelpunten ervaren in hun wijk. De app Waddinxveen Denkt Mee is te downloaden in de App store en Google Play. De vragenlijsten staan open tot 31 oktober.