Heel Nederland gaat geleidelijk over op duurzame energie. Dus ook Waddinxveen. Dat houdt in dat alle woningen, bedrijfsgebouwen en kantoren in Waddinxveen na 2050 zonder aardgas verwarmd worden. Om deze verandering goed te laten verlopen werkt de gemeente Waddinxveen op dit moment aan een ‘Transitievisie Warmte’. In de visie geven we aan in welke periode (ongeveer) welke buurt van het aardgas af zal gaan. Voor de buurten waar het mogelijk is om vóór 2030 te starten, geven we aan welke mogelijkheden er zijn voor de vervanging van aardgas.

Vragenlijst Transitievisie Warmte voor inwoners en ondernemers

Wij maken de Transitievisie Warmte niet alleen. Daarvoor zijn we in gesprek met ondernemers, inwoners, energiebedrijven en maatschappelijke partners. Omdat we helaas niet iedereen persoonlijk kunnen spreken hebben wij een vragenlijst gemaakt. Via deze vragenlijst nodigen wij u uit om anoniem uw mening te delen en mee te denken over een aardgasvrij Waddinxveen!

De vragenlijst vindt u in de app ‘Waddinxveen denkt mee’ of via www.waddinxveen.nl/denkmeeaardgasvrij. U kunt onze vragenlijst tot uiterlijk 2 oktober invullen.

Vragenlijst thuisgestuurd

Wilt u graag de vragenlijst thuis in een gedrukt exemplaar ontvangen? Geen probleem!

Mail dan naar roanne@moventem.nl of bel naar 0575-843738. U ontvangt de papieren vragenlijst thuis, inclusief een antwoordenvelop waarmee u gratis de vragenlijst kunt retourneren.

TIP: Doe mee aan de inkoopactie isolatie en bespaar

Experts presenteren tijdens een interactieve online informatieavond een scherp aanbod voor isolerend glas, vloer-, dak- en spouwmuurisolatie en delen handige tips en professioneel advies over het beter isoleren van uw woning. Ook vertellen ze alles over subsidie- en financieringsmogelijkheden!

  • Datum: donderdag 1 oktober 2020,
  • Tijd     : 19:30 uur.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.