Vanaf maandag tijdelijke inzet touringcars in het leerlingenvervoer


Door onverwachte problemen met de werving van chauffeurs heeft Connexxion tijdelijk niet voldoende personeel beschikbaar om taxibussen te laten rijden. Connexxion werkt hard aan een oplossing, maar tot die tijd zal het touringcarbedrijf Pauw worden ingezet om de kind(eren) naar school te rijden. Hier is in overleg met de gemeente voor gekozen, omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer naar school kunnen blijven gaan. In andere scenario’s die met Connexxion zijn onderzocht bestaat er een te groot risico dat niet alle kinderen op (tijd) op school komen. Dit vinden wij niet wenselijk.

Bestaande opstapplaatsen blijven in gebruik

Connexxion maakt gebruik van de bestaande opstapplaatsen in de gemeente Waddinxveen. Maar voor een klein aantal leerlingen is de opstapplaats veranderd. Deze ouders hebben een email ontvangen.

Er wordt ook hard gewerkt aan extra begeleiding in de bus. Connexxion kan helaas niet beloven dat dit aanstaande maandag onmiddellijk geregeld is. Daarom hebben zij gevraagd of er wellicht ouders zijn die komende week bereid zijn om als begeleider mee te gaan in de bus. 

Heeft u nog vragen?

Bel dan met Connexxion 088- 600 09 89.