Update

Het vervoer van de flexwoning is verplaatst naar maandagnacht 21 februari 2022. 

De weersvoorspellingen zijn niet goed voor deze week en er wordt een sterkte wind voorspeld. Bij sterkte wind is het niet veilig om het huis te vervoeren en op de vrachtwagen te hijsen.

Op woensdag 16 februari is er midden in de nacht een bijzonder transport. Een complete woning van drie verdiepingen komt dan vanuit Emmeloord naar Waddinxveen. De woning wordt op donderdag 17 februari geplaatst op de Noordkade. De komende weken kunt u deze flexwoning bekijken.  

Bijzonder en ingewikkeld transport

Het transport is 22 meter lang, 4,5 meter hoog, ruim 5 meter breed en duurt een paar uur. Om borden en lantaarnpalen te ontwijken, moet het transport op een aantal gedeelten spookrijden. Verkeersregelaars begeleiden dit transport en zorgen dat dit veilig gebeurt en dat er zo min mogelijk overlast is.

Afstand houden van het transport

Gaat u woensdagnacht 16 februari de weg op? Rijd dan via de Hefbrug en de N207 Waddinxveen in en uit. De overlast is vooral op de Coenecoopbrug, N454 en de kruising bij het Kon. Wilhelminaplein. Voor de veiligheid vragen we u om zoveel mogelijk afstand te houden van het transport. Rond 04:00 uur verwachten we dat de woning aankomt bij de Noordkade. 

Bekijken van de flexwoning

De woning komt te staan tegenover de brandweerkazerne. Maandag 7 maart, in de nacht, gaat de flexwoning weer naar een andere locatie. Tot die tijd kunt u de woning aan de Noordkade bekijken.