Waddinxveen beschikt over één van de grootste bedrijventerreinen in de regio, Coenecoop I en II. Bedrijventerrein Coenecoop onderscheidt zich door de uitstekende ligging en de bijzondere uitstraling en is gelegen vlakbij de op- en afritten van de A12 (Utrecht/Den Haag) en de A20 (Rotterdam/Utrecht).

Bedrijfskavels

Het bedrijventerrein wordt op dit moment uitgebreid met ongeveer 3,3 hectare ‘Coenecoop III’ waarbij het totale oppervlak op bijna 40 hectare uitkomt. Op dit moment is nog circa 1,97 hectare. aan bedrijfskavels beschikbaar. Een juiste vestigingsplaats van uw onderneming is van wezenlijk belang. Waddinxveen is bij uitstek geschikt als vestigingsplaats door de goede infrastructuur en de uitstekende bereikbaarheid. Binnen Waddinxveen heerst een dynamisch ondernemingsklimaat waardoor Waddinxveen voldoende ruimte biedt voor bedrijvigheid van uw organisatie.

Contact

Voor meer informatie over bedrijventerrein Coenecoop III kunt u de website www.coenecoopdrie.nl(externe link)  raadplegen of contact opnemen met mevrouw N. Broeke via tel. 14 0182 of mail naar n.broeke@waddinxveen.nl.

Plattegrond

kaart cc3