Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen 2019

Home > Bestuur > Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen 2019

Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen 2019

Op 20 maart 2019 worden de verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschappen gehouden. Op 2 maart worden de stempassen voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen bezorgd. Op 7 maart liggen de kandidatenlijsten in de brievenbus.

Digitaal overzicht stemlocaties  Informatie en regels plakken posters verkiezingen

Stemwijzers

Stemwijzer voor Provinciale Staten Stemwijzer voor waterschappen

Stemmen met een beperking:

Stemmen in een andere gemeente

Wilt u in een andere gemeente stemmen dan kunt u via deze link opzoeken waar de stemlokalen zijn. Voor de Provinciale Staten verkiezing mag u met een kiezerspas in een gemeente stemmen die in dezelfde provincie ligt.

Voor de Waterschapsverkiezingen mag u met een kiezerspas stemmen in een gemeente die in hetzelfde waterschap ligt. Informeer altijd vooraf bij die gemeente waar u wilt stemmen in welk(e) stembureau(s) u terecht kunt.

Rijnland: 19 gemeenten in Zuid-Holland: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpenerwaard, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Schieland: 8 gemeenten in Zuid-Holland: Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Rotterdam, Zoetermeer en Zuidplas.

Meer informatie:

Ga naar Verkiezingen Europees Parlement